Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Sizin Yazdıklarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
kendi yazdığınız deneme ve şiirleri burada site üyeleriyle paylaşarak yorumlarını alabilirsiniz.
Seni tanıdığımdan emin değilim, yaşadığımdan emin değilim, hiçbir şeyden emin değilim.Senin yaşadığındanda emin değilim bak.Bir türlü işe yaramadığım bu dünyaya neden gelmişim ki?Hiç kimsenin benim yaşadığımı farketmemesi bunun sonucu mu oldu?Bilmiyorum artık bilmiyorum.Allah kahretsin ki hiç birşeyden emin değilim artık; senden bile...

Hep bir sahil düşlemiştim; herkesten uzakta.Kimsenin bilmediği bir sahil.Ben de sahilde oturmuş güzel havayı içime çekerek denizi seyredecektim.Sende yanımda olacaktın.Seninle birlikte yeni doğan günü karşılayacaktık.Ama olmayacak bunu biliyorum.Ama hayal etmekte güzel.Sadece hayal etmek değil hissetmekte güzel.

Bir mum gibi yanıyorum yanıyorum ve eriyorum.Yavaş yavaş onun geldiğini hissediyorum.Ama korkmuyorum.

Hayaletlerimin hepsi beni birer birer terketti.Ne yazık ki yine yalnız kaldım.Ama zaten hep yalnızdım ben.Yalnızlık beni tüketti zaten.
sizde ikinci mesajınızı birinci mesajınızı editleyerek yazabilirdinizz forum kirliliği olmaması açısından
özür dilerim ya...
İSTANBUL...Acımın babası...askımın anası...sevdiğimin soluklandığı her nefeste beni andığı eşsiz diyar...SEN İSTANBUL...hasmetli semaların sahibi...GİDİYORUM!gidiyorsam bu gece bu diyardan askımı once ALLAHA sonra anasına emanet ediyorum...acılarımıda denize bırakıyorum...nasıl geciyorsa zamanbir soluktan oda yavasca gecsin istanbul boğazından....

bana aittir!!!
güzel olmuş "boshnak-bin" daha iyilerini bekliyorum
her mesajın arkasından yazdığınız mesajda flood'a örnek teşkil etmektedir lütfen birazcık daha dikkatli olalım
bu konularda yöneticilere biraz yardımcı olmaya çalışalım ...
Gecenin buğulu siyahında arıyorum seni...nafile bulamıyorum...
soruyorum :Yıldızlara,aya,samanyoluna...Ama yoksun...
gecenin karanlığında dolaşırken ben bir yeri unutuyorumarka sokaklarda...EY mahzun bakışlı yar:tam karanlığın ortasını unutuyorum...YÜREĞİMDESİN sen..karanlığımın güneşisin sen!!!Sad1
en güzel güller sana ve sizlere aşkım gülsümü ve bütün dostlarımı çok seviyorum[/b][/u]
kendime dost arıyorum yani güvenilecek birini arıyorum
Sayfa: 1 2
Referans URL