Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: kafanıza takılan tüm problemleri burada halledelm...aşkla ilgli de olablr.matematik d
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
hadi arkadaşlar kafanıza takılan tüm problemleri burada halledelim aşkla ilgili de olabilir...matematikle ilgilide olabilir..aklınıza gelen tüm kategoriler............
kız olduğun için sana soruyorum ,sana bir erkeğin nasıl çıkma teklifi etmesini isterdin?ve nasıl etmemesini;??
arkadaşlar şu soruya bi baksanız

[Resim: sorusl2.png]

1 fazlasının karesi kendisine eşit olan sayı bende bilmiom öğretmen sordu hiç kimse yapamadı

Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1:
DBiggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1:
DBiggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1
ben 1 demet çiçekle abartısız bir şekilde benimle çıkar mısın denmesini isterdim.ama eğer teklif edeceğim kızın hoşlandığı şeyleri biliyorsam bunu uygularım...ama bana kabaca benle çıksana filan denmesini istemem...ama tabii her kız farklıdır ve bunu empati kurarak yani kendini kızın yerine koyarak bulabilirsin.:)iyi şanslar
bl@ck_knight demiş kiarkadaşlar şu soruya bi baksanız

1 fazlasının karesi kendisine eşit olan sayı bende bilmiom öğretmen sordu hiç kimse yapamadı

Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1:
DBiggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1:
DBiggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1

CEVAP=) (x-1)/(x+1)---sağlamasını yapabilirsin cevap bu artık ödül olarak ne verirsin bilmem
uçak düştüğünde uçağın kara kutusu parçalanmıyorsa neden uçağın tamamını bu maddeden yapmıyorlar ¿? F26
o sorunun cevabı x değil mi?
aşk=ihanet.para
valla bana sormayın Icon_smile
eet ya kzlara teklf konusunda uzmanlastk gibi bişi ama .. Biggrin1 yinede çok karısık bunun içn açıklama konusu açıklama konusu açablr yani bi bayandan yardm istiorss
bl@ck_knight demiş kiarkadaşlar şu soruya bi baksanız

=> x= (x+1) in karesidir işte.. cevap soruda gizli saten =]
Sayfa: 1 2
Referans URL