Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 8.Bölüm hakkındaki düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
sizce 8.bölüm nasıl olacak???
bence bu bölümde denizin duyguları daha netleşecek.belki aslıyla barışırlar
bence aslı denize daha da çok kızıcak araları biraz daha bozulacak ve her şey inada binicek gibi
aslı çok sinirlenecek
bence de aslı kızıcakkkkk
bomba gibi bi bölüm olucakkk Biggrin1
bence bu bölüm süper olcakk aslıyla denizin arası belki düzelir denizin aslıyı kıskanması daha da büyüycek mine bişeyler yapçakk
aslı çok kızacak ve efeylede tartışıcak aslı ikisinede küsecek bence baloda bu bölümde olcak ve bütün düğümler baloda çözülcek.Aslı baloya alple gidecek deniz çok kıskanıcak ve aslıya aşık olduğunu anlıyacak
ama aslı denizi öyle kolay kolay affetmiycek ben olsam bende affetmem denizle efe mineyide peşlerine takıp aslıyı takip edecek arkadaşına rezil edecek aslıda affedecek yok yaShock
aslı bu duruma kızacak fakat sonunda onların onu ne kadar sevdiğini anlayacak yani inşallah...

Engel
**(@şk bitti)** demiş kiaslı çok kızacak ve efeylede tartışıcak aslı ikisinede küsecek bence baloda bu bölümde olcak ve bütün düğümler baloda çözülcek.Aslı baloya alple gidecek deniz çok kıskanıcak ve aslıya aşık olduğunu anlıyacak
ama aslı denizi öyle kolay kolay affetmiycek ben olsam bende affetmem denizle efe mineyide peşlerine takıp aslıyı takip edecek arkadaşına rezil edecek aslıda affedecek yok yaShock

senden ilerde iyi bir senarist olur düşencelerine katılıyorum
Sayfa: 1 2
Referans URL