Arkdaslar Buyrun Daghan abının fanları Olr Buda Konusalım Herkese ıı SOhbetler
Bn baslamak ıstıyormm Sizlerden ARanızDa daghan abıyle Tanısan vARmı ?
slm arkidisler ben feyza tam bı DAGHAN fun olduumu soleebılırım askammm yaa bıtanemmm
bende dağhanın fanıyım hırsız polisi izlemediğim için farketmemiştim orda ama kavak yellerinde gerçekten müthiş bi oyuncu olduğunu farkettim ama malesef onla tanışamadım belki ilerde bigün

bende funuyum dağkanın ayrı pelin karahan fanıyım ne diyimmmmmmmm yawwww
ewt arkdaslar bu kdrmı daghan abı fanı bu sıtedeee Ve ayrıcaARanızda Tanısan YOkmu ?
bende fanıyım onun ama daha tanışmadım

eet bi çıkolata reklamı gibi bişide oynamıştı arabayla fln çok karizmaydııı

bn de dağhanı çok sewiormm. önceden pek dikkatimi çekmemişti ama birkaç haftadr ilgim acaip arttı ona. kavak yelleri ilk başladıında bilmiodm bu kadar sempatk olduunu. tam izlememiştim diziyi zaten. sonra bi ara izledim -şimdi durum böyle: sitelerde dolaşp onunla ilgili ne varsa araştırıorm

. artk kabul etmeliym ki ben de bir dağhan fanıym... (hatta ona aşık olmş bile olabilirm

)
Tam anlamıyla süper bi tip! Özellikle de mimikler ve ağız hareketleri!! Tanışmatı sormuşsunuz en yakın zamanda diorum çünkü izmirliyim ve her hafta sonu urladayım!!! sanırım biraz avantaj oluyo....
ben-tanıştımm-çok-tatlı-ya-sarıldı-yanağımı-fln-sıktı-dizi-çekimlerinde-tanıştık..