Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: admin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
biliyorum siz de hepsiyle baş edeitorsunuz ama sitede bazı kuralar aşılıyor .örneğin oyunculara aşkım birtanem diye çok hitap ediliyor.bunu engellemenin bir yolu yok mu?
şöyle bir yöntem izliyoruz biz bu konuda
nuh ile uslanmayalı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı bandır
başarı oranı bence gayet iyi bu yöntemi kullanmaya devam edecek gibiyiz fakat daha iyi bir fikriniz varsa bizimle paylasabilirsiniz
sizin işinizi iyi yaptığınızı çok iyi biliyorum ama deneme moderotörler biraz daha dikkatli olsa ben bu konuda çok kişiyi uyardım ama dinlenmiyoruz ne yazık ki
crazyraki demiş kisizin işinizi iyi yaptığınızı çok iyi biliyorum ama deneme moderotörler biraz daha dikkatli olsa ben bu konuda çok kişiyi uyardım ama dinlenmiyoruz ne yazık ki

ilginiz için çok teşekkür ederim
moderatorlerımızı bu konuda uyaracagız
fakat bu bırazda uyelerın yaşıyla,yaşıyla doğru olarak olması gereken mantığıyla alakalı bir şey
yani şimdi ben burda gelmişim atıyorum aslııı aşkııım senı cok sevıyorum demişim bu yırtınışı aslı enver duymus mu ? hayır duysa bende seni aşkııım mı diyecek ? tabiki hayır ee o zaman ne anlamı var bunun ? hiç işte
huzur bozmak ve terbiyesizlikten başka bir şey değil ve bu konuda da bizim izlediğimiz yontemden baska bir yontemle sonuc alınabılecegını sanmıyorum su an daha yenı sayılır forum zamanla yonetım kadrosu genısleyecek uyeler bunların bılıncıne varacak boyle densızlerı moderatorlerden once uyeler uyaracak olmassa moderatorler devreye gırecek vs vs ve zaman ıcınde bu tur olaylar azalacak dıye dusunuyoruz gecmıstekı tecrubelerımıze dayanaraktan Icon_smile
ilginiz için teşekkürer inşallah bir çözüm olur
benim aklıma birçözüm daha geldi ama tabi siz de beğenirseniz.hani mesajların sağ alt köşesinde butonlar varya sizin hepsine yetişmeniz mümkün olmadığından dolayı oraya bir şikayet butonu koysaız kuraların aşıldığını fark eden üyeler bu msj ları şikayet edebilse hem sizin işiniz de daaha kolay olur
Şahsen bence gerek yok arkadaşımIcon_smile Adminimizin dediği gibi yaparak bu tür olaylar olabilidğince alt safalara çekilecektir... site zaten yeni sayılır olur böyle şeyler zamanla herkesin kuralları öğrenip ona göre davranıcağından ben eminimIcon_smile
tmm ilgilendiğin için sağol
crazyraki demiş kibenim aklıma birçözüm daha geldi ama tabi siz de beğenirseniz.hani mesajların sağ alt köşesinde butonlar varya sizin hepsine yetişmeniz mümkün olmadığından dolayı oraya bir şikayet butonu koysaız kuraların aşıldığını fark eden üyeler bu msj ları şikayet edebilse hem sizin işiniz de daaha kolay olur

Öyle bir buton zaten mevcut (: Sağ alt köşede değil, kullanıcı bilgilerinizin yazdığı bölümde (: Bu butonu kullanan arkadaşlarımız da var ayrıca (:

[Resim: report.gif] Bu buton (:
teşekkür ederim
Referans URL