Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Barış Akarsu FaNları...!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar düşündüm barış akarsu fanlarını buraya yazmaya karar verdim...

Barış'ı ne kadar çok sevdiğimizi aramızda olmasa bile gönüllerimize taht kurduğunu herkese gösterelim...

Barış severler buraya yazarlarsa bende onları listeye ekleyeceğim... Sadece yazılmasını istediğiniz nick'i yazın yeter numaraya göre yazacağım....

Not:Her gün msj oldukça editleyeceğim...

1- The Enforcer...
2-[S]macK_[D]owN...
3-isocan4444...
4-crazyraki...
5-leylim...
6-sendenbaska_fb...
7-sule35...
8-yaqmur...
9-_S!MGE_...
10-aşkımpelin...
11-ebruu...
12-yns_ugr...
13-bukket...
14-ergün...
15-aafraa...
16-funda...
17-benDENİZ...
18-tatlikizzz
2-[S]macK_[D]owN...
Yaz kardeşim üçüncüyede beni
allah ztn sevdiği kullarını erken yanına alırmış .barış gibi düzgün bir insandan olduk arkadaşlar.beni de yazar mısın?
seni untmayacağız barış
tabiki bnide yaz batu
güzel bi düşünce teşekkürler barış gibi başarılı bir insanın ardında bıraktığı o kadar güzel şeyler varki benide yazın lütfen...
sendenbaşka _fb seni uyarıyım dedim bu sitede aşkım tarzı hitaplar kullanmak yasak inanmazsan forum kurallarını oku isminin altındaki yazıyı değiştirmelisin.deniz aşkımsın yazıyo ya onu işte değiştirmezsen forum kurallarına aykırı oduğundan dolayı ceza alabilirsin.
sen yeni olduğun için forum kurallarını okumamış olabilirsin ama msj yazmadan önce okuman gerekiyor.ltfn daha dikkatli olalım
crazyraki demiş kisendenbaşka _fb seni uyarıyım dedim bu sitede aşkım tarzı hitaplar kullanmak yasak inanmazsan forum kurallarını oku isminin altındaki yazıyı değiştirmelisin.deniz aşkımsın yazıyo ya onu işte değiştirmezsen forum kurallarına aykırı oduğundan dolayı ceza alabilirsin.
sen yeni olduğun için forum kurallarını okumamış olabilirsin ama msj yazmadan önce okuman gerekiyor.ltfn daha dikkatli olalım

Lütfen bu tür uyarıları "pm" ile yapalım.. uyardığın için teşekkürler..pm ile uyarırısan daha çabuk haberi olur bu konuya bir daha ne zmn girer b elli olmaz ama pm i hemen okuyup yanlışını düzeltebilir... tekrardan tşkler...Konudan çıkmayalımIcon_smile
beni de yazzzIcon_smile { Sad1 }
barş sen hep kalbimizdesin Sad1

benide yaz lütfen
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL