Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: efe gönüle evlenme teklif ettikten sora sınava girermi sizce
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
ben bu konuuda bişi diiemicem yorumu size bırakıyorum buyrun...........
herhaLde girer ÖSS sıradan bi sınav değiL ki Blink1
ama o üzüntüyle girse de bişi etki etmezki
ne üzüntüsü reddetceğini sanmıorum gönülün.. sınava gir çık konuşuruz diyebilir daha sonra ama kaçınılmaz son ........
haklısın hiç öle düşünmemiştim
bence reddetecek efenin teklifini..efe sınava girer ama sınavda başarı gösteremez
reddederse efe sınawa girmez biraz empati yapın efeyi tanıyosunuz adam takıomu sınawı hyr neden takıo gönülü elde etmek için gönül efeyi istemezse.. bu iş yatar peki bunu gönül bilio mu çok ii bilio... bi kere öss sınavı üzerine anlaşma yapıo adam burada kalsın diye.. onu geçtim evlenme teklif ediyo ne kadar ciddi olduğu belli gönül onu sınava sokar ama nasıl sokar onuda senarist bilio yha... görmiyim sokakta o senaristi adam gitti kaza yaptırdı neyse..
kabul etmesse efe sınava gırmezz ki bence bole olcak ama efenın sınava gırebılmesı ıcn kabul edebılır sınavdan sorada bunu efeye uygun bı sekılde anlatabılır ama efe bunu anlıyısla karsılamaz dıe dusunuorum
gönül teklifi reddedince efe üzüntüsünden sınava girmek istermi hiç??
ya bilmiyorum kii bende merte katılıyorum yaa sınava gir çık öyle konuşuruz der bence ama o iş yatar bence sonuçta gönül efeye göre bir öğretmen
Sayfa: 1 2
Referans URL