benim bi aralar sık kullandığım nickler:
şuursuz manda
mülayim gergedan
altın yumurtlatan horoz du bu aralar şimdiki nickim "bu akşam bize gelsene,otururuz"
ben ruh halimi yansıtırım... iletiye alt taraftakine ise güzel sözler yazarım sevdiğim..
misal Hayattan canlı ölüm-Günahtan baskın rahmet-Beyoğlu tepinirken ağlar Karaca Ahmet.
bide şu var hemen canımı alma yarrabim hayatla didişiyim mümkünse azrailimi dişi gönder ölümle sevişeyim

tabi herkes çekici bulmaya bilir
,.-~*'¨¯¨'*~-.¸Gözÿåšℓårıм кuru∂u ,.-~*'¨¯¨'*~-.¸
мa∂єм ki ∂üŋyaya šıŋav i¢iŋ gєℓdiк σ нaℓ∂є вєŋ кağı∂ıмı vєяip çıкмaк ištiyσяuм
Giden GİDeR gitTiĞi aNdA oLAy biTEr, gİDEni bEn Değil, gİdeN BENİ kaYbEDEr
єѕкι∂єη нєяşєу ∂αнα кσℓαу∂ı ∂öят ιşℓєм ιçιη уєтєяℓιу∂ι αвαкüѕ şιм∂ι нєякєѕ вιяαz ∂ιккєηαя нєякєѕ σℓ∂υ ĤĨPŐŤĔŃüŚ
Aşk insanın karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmasıyla ne kadar shapsal olduğunu anlaması arasında geçen süredir!!!
FUTBOL topu aşk gibidir vurarsın uçar
уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм! ...
cok güzel ya cok begendim teşekkürler
(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!
×÷•.•´¯`•

»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´¯`• .•÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
e bende komik bişiler yasıyım demi
kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir
bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız çevirin üstüne yapsın
bu erikson, başka erik yok
bu teknolojinin sony gelmez
büyüyünce tır olcak abisi( daha çok kamyon yazısı)
çocuğumun adını mafya koydum , artık bir mafya babasıyım
Gülmek ne dediler.Canı bulmak dedim,yaşamak ne dediler,canla olmak dedim.Ölmek ne dediler candan ayrılmak dedim.