Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: egemizin dizisine sahip cıkalım!!!!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaslar.tv deki bütün diziler aşiret yada dogu kökenli diziler.ve ben bu dizilerden cık sıkıldım.izmirde cekilen bu diziye sahip cıkalım.kendi kültürümüze sahip cıkalım.izlemesekte kanalı acık bırakalım.lütfen duyarlı olalım.neredeyse bizi unuttular!!!!!!!
bilmem farkında mısın
kültürümüze sahip çıkalım diyorsun ama
her yer bizim kültürümüz
doğuda
doğu dizileri orada yaşayan insanların yaşadıklarına ışık tutuyor
kendi kültürümüz derken sanırım Ege'li bir arkadas Ege kültürü için kendi kültürümüze sahip çıkalım dedi Ege'li arkadaslara (:
yha tamam doğuda bzm içimizden ama her türlü kürdü ermenisi pkk lısı orda bencede böyle diziler gerekli
ya ben bu dizide oynamak istiyorum ne yapmalıyım =)
tüm kürdü pkk lısı orada diye doğuyu sınırlarımızdanb çıkaramayız
siyasi konulara girmeyelim..
blockcu demiş kiya ben bu dizide oynamak istiyorum ne yapmalıyım =)

urla'ya git 60.yıl anadolu lisesine bu istegini dile getir bi ihtimal olabilir Tongue1
ben demiştim ama k.etmedilerdi bende çok istemiştim belki seni k. ederler bencede bi isteğini bildir
admin demiş ki
blockcu demiş kiya ben bu dizide oynamak istiyorum ne yapmalıyım =)

urla'ya git 60.yıl anadolu lisesine bu istegini dile getir bi ihtimal olabilir Tongue1

60. yıl urlada değil. güzelbahçe de ama =) .. birde bu dizi her hafta çekilmiyor orda sanırım.. gelip 6-7 bölüm veya neyse çekiyorlar.. sonra ara veriyorlar daha sonra yine çekiyorlar.
Sayfa: 1 2
Referans URL