Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Şikayetim var...:@
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Yaa arkadaşlar şuana kadar o kadar site gezdim kendi sitemde var 10 forum sitesi neyse
böyle bi site adminleriyle ilk defa karşılaşıorum adminler gerçektende çok ilgisiz ve kaba davranıolar yani kavakyellerine hiç mi hiç yakışmıor bu kadar saygısızlık olamaz yanii... Bi istek de bulunuoruz admin bana oldu olacak siteyi verelim die ddalga geçio güzelce diyemezmisiniz..bU KADAR AYIP OLAMAZ DAHA NELER VAR DA AKLIMA GELEN BU
Daha neler var demek.

http://www.kavakyelleri.org/showthread.php?tid=2899

Üstteki konuda sizi rahatsız eden şey bu mu? Size hakaret mi edilmiş, sizinle dalga mı geçilmiş? Yakışıklıya moderatörlük verilmesini istemenizin ne kadar saçma bi düşünce olduğu mecaz anlamla vurgulanmış ne var ki bunda?

Bence biraz düşünün, aklınıza gelenleri de yazın buraya.

10 tane forum siteniz var ve yakışıklıya moderatörlük verilmesini istiyorsunuz demek. Bravo size. Size cevap yazan bir üye ve sitesi bile yok, ne kadar doğru bir cevap vermiş. Bence siz iyice bi düşünün bu tarz konular açmadan.
şimdi ben de cevap vermek isterim fakat verecegim cevap mecaz ve hiciv içerikli olacak e konudanda bellı oldugu gibi mecaz anlatım algılaması konusunda sıkıntılarınız var bu yuzden yazacagım mesajıda yanlıs anlayacaksınız mazallah bana küfür ettiler falan dersiniz Icon_smile
konu siz cevap verene kadar acık kalacaktır size cevap hakkı tanıyoruz size
bu arada mahsuru yoksa şu 10 sitenizi bana özel mesaj atabilir misiniz merak ettim de Icon_smile
Yaa ben nie düşiniim 2.kez bakın sizde bi yönden haklısınız tabi kendinizi haksız çıkartcak haliniz de yok...Ama yinede sonuç buranın sahibi sizsiniz ister açarsınız ister açmassınız ben yani karışamam ama bide bişe ekliyim size ... moderatörlük ya da başka bi hediye verebilirsiniz.. burayı iyi okuyun lütfen admin arkadaşlarım ..başka bişeyde oalbilir dedim yani bunda bi saçmalık göremedim kusura bakmayın yani bi saçma bişe varsa bana da söyleyin moderatörlük garip olabilir.. Nese Yinede isteğimi okuduğunuz için tşk ederim .. 10 sitemi yazmama gerek olcak bişe olduğunu sanmıyorum
10 sıtenızı yazmanız gerek demedım zaten yazabılır mısınız merak ettım de dedım
sız en yakısıklısına moderatorluk dedınız benden once de uyelerden tepkı aldınız zaten bunun bıraz yersız olacagını esprili bir dil ile anlatmaya calıstım fakat yanlış anlayıp abarttınız
haksızsak haksızız deriz yoksa siz o 10 sitenizde haksızken haksızız demiyor musunuz Icon_smile
herneyse şikayetinizi ilettiniz makul ölçülerde cevap aldınız cevap hakkı tanındı cevap verdiniz artık konuyu kıtlıyorum soylemek ıstedıgınız baska seyler olursa ozel mesaj atabılırsınız
Referans URL