Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Dizideki en ilginç karakter MİNE
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Neden mi?Siyah ya da beyazı ayırt etmek kolaydır.Peki ya gri.Yani iyi insanlar ya da tam tersi olanlar sıkıcı ve tek boyutludur.Hatta iyi yürekli düzgün ve dürüst insanlar her zaman seyirci gözünde maça 5-0 avantajlı başlar.Birde kötü,şımarık,çıkarcı ama aslında trajik bir öyküsü olanlar.Ama bünyesinde karanlık bir yön barındıran diğerleri ise bazende iyilere rahmet okutacak kadar olumuPeace olabilirler.Tabi bu karakterlerin sancılı bir gelişim ve değişim süreçleri vardır.Acımasız oldukları kadar kırılgan oluverirler.Bizleri şoka uğratırlar.Ve bencede asıl övülesi karakterler onlardır.Tıpkı Yaprak Dökümündeki Ferhunde,Hayat Bilgisinde Barbi (ilk zamanları sonradan olumlu bir karakter oldu),Evimiz hollywood'da kelly taylor(onunda ilk zamanlarıIcon_smile ve konumuz olan Kavak Yellerindeki Mine karakteri gibi...Çok çarpıcıdırlar.Ayakta kalmak ve istediklerini elde etmek için herşeyi yaparlar.Peki ama neden?Bence onlar dizilerin asıl izlenmesi gereken grileridir.Açık söyleyeyim ben bu diziyi özellikle minenin gelişimini görmek için izliyorum.Neler yapabileceğini,sınırlarını,sebeplerini...ama en çok başkalarına mı yoksa kendine mi zarar verdiğini ya da kendisiyle yüzleşip yüzleşmediğini görmek için.
Öncelikle çok güzel yazmışsın maral,katılıyorum dediklerine.Dizideki en ilginç karakter mine ama ilerde iyi olabileceğini sanmıyorum ama arkadaşları onu teker teker bırakmaya başlayınca belki aklı başına gelebilir de düzelir inşallah.Mine herkese pas veriyo bi denize bi ormandaki tanımadığı adamlara(tanımadık adama selam verilir mi),bi ara almanyadaki sevgilsine.Mine yi bi ara düzeldi sandım denize döndü sandım ama oyunlarından biriymiş.Mine denizi haketmio.Deniz aslıya gitsin mutlu olurlar kuzzuyla Biggrin1
Bence iyilik ve kötülük tıpkı güzellik gibi göreceli kavramlar.tabii gerçek hayattaysanız.Hepimizin içinde kötü ve tehlikeyi seven bir yan vardır.kimse aslı gibi kanatsız melek değildir.Bazen aykırı davranışları ne olduğunu bilmediğimiz bir dürtüyle yaparız.Doğru olmadığını bile bile.Belki eğlenmek belkide merak için.Bu bir numara bir cani olduğumuzu göstermez.Bu sadece insan olduğumuzu gösterir.Minenin denizle birlikte olmasının önemi onları yılın çifti olarak görmemden ileri gelmiyor.Bu durum olayları daha ilginç hale getirir.Çünkü ortaya bir mücadele çıkar.Sevdiğin insanı her şeye rağmen kabul edebilir misin yoksa onun için çabalar mısın?Bu dizideki asıl dram olabilir.Dediğiniz gibi önemli olan minenin aslı gibi kanatsız melek haline gelmesi değil.Her şeye rağmen yaptıkları karşısında kendisiyle yüzleşebilmesi.Yani iniş çıkışlarıyla bir insan olması.
iki yüzlü karakter ama aslı enverin gerçek hayatta mükemmel bir olduğunun kanaatindeyimBiggrin1
[color=#FF0000] kız SpR RoL yapıooo ya Kiki
qüzeL kız hmde allah içn =)
aslı enverde güzel ama bence pelin daha güzel bn yakındanda gördüm pelinii...
Aslı Enverde güsel aamaaaaaa Pelin daha güselll
gerçekten çok güzel bir kız bende diziyi onun için izliyorum acaba daha neler olacak
işini çok güzel yapıyor
hemde çok çekici biri.

(forum içerisinde aşığım seni seviyrum vs. laflar edilmesi yasaktır)
Edit=hayaticik
kesinlikle katılyıroum
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL