Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: denizinannesinin neden başı döndü yoksa o da mı hamile
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar son bölümde denizi annesi sınava götüremedi çünkü başı falan döndü...
DENİZİN ANNESİYLE BABASI BOŞANMAK ÜZERE SON KURTULUŞ OLARAK BİR DE ALLAH VERGİSİ ANNESİ HAMİLE BENCE HEM CANAN ŞEKERLERİ GETİRİNCE ONUNDA AKLINADA GELMEDİ DEĞİL HANİ...

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ??? Engel
her başı dönen hamile olursa Biggrin1 dünyada nüfus patlaması olur Icon_smile sanmıyorum öle bişi olcağını.Bi de bu dizilerde ve filmlerde tüm kadınlar afedersiniz bi öpmeye hamile kalıolar Icon_smile
the_trigger demiş kiher başı dönen hamile olursa Biggrin1 dünyada nüfus patlaması olur Icon_smile sanmıyorum öle bişi olcağını.Bi de bu dizilerde ve filmlerde tüm kadınlar afedersiniz bi öpmeye hamile kalıolar Icon_smile

ya sanki evlilik dışı çocuk olcak mı dedik evli bir çiftin olabilir dioz amma atıosun bari destekli at!!!!
evlilik dışı kastetmedim zaten bn.Kocasından hamile kalma olasılığını söledim bn.böle bi konu yüzünden kimseyle tartışmak istemem
bence üzüldüğü için bi hastalığı var onun için murat boşanmıycak canan da doğurmuycakMasum
çikolata demiş kibence üzüldüğü için bi hastalığı var onun için murat boşanmıycak canan da doğurmuycakMasum

bencede sana katılıyorum arkadaşımX1
zeynep_3734 demiş ki
çikolata demiş kibence üzüldüğü için bi hastalığı var onun için murat boşanmıycak canan da doğurmuycakMasum

bencede sana katılıyorum arkadaşımX1

M05 bende size katılıyorum o ihtimali unutmuşum Biggrin1Dayak6du
Referans URL