Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sizce dizimizde ki en unutulmaz sahne hangisiydi???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
bence mezuniyet balosunda deniz ile minenin aslıyı görmesiydi peki ya sizce dizimizde ki en unultulmaz sahne hangisiydi???
aslnın lunaparktan kurtulması ve mezuniyet gecesine gelsiklerin de mine nin ve denizin baka kaldığı andı
bence gittikleri eğlence mekanında yani aslı,mine,efe ve deniz gitmişti.o zaman alp yanlarına gelip aslıya aşkını ilan edip denizin şu sözü hiç aklımdan çıkmıyo aslıyla biz yıllardan beri birbirimize söz verdik demesi ve çıkışta sahilde deniz ve aslının birlikte aralarında geçen konuşmaları unutulmaz sahnelerin içinde bence !!
ben alp-deniz-mine-aslı-efe-koray polemiğine bayıldım.bi de çorap çekmecesi olayı çok hoştu
Efe'nin oLduğu her sahne unutuLmas benim için Tongue1 ^^
bnce unutulmaz sahne deniz le aslı nın sarılması hani efe sonra 2 dakkada kaynaşmışsınız dedi ya orası mine de ordan geçio du gördü ohhh canıma değsin bi de össs sabahı aslı yla deniz ayrılırken sarılıp sonra da el ele tutuştular ya orası
mineni arabadan inmesi muhaha Icon_smile
bence aslıyla denizin sarılma sahnesi sonra efe gelince 2 dakka gittim kaynaşmışmısız demesi
bence son bölümün sn sahnesi süpperdi otele efeyle geldikleri sahne off süpper..Icon_smileBiggrin1
aslım erenim demiş kibnce unutulmaz sahne deniz le aslı nın sarılması hani efe sonra 2 dakkada kaynaşmışsınız dedi ya orası mine de ordan geçio du gördü ohhh canıma değsin bi de össs sabahı aslı yla deniz ayrılırken sarılıp sonra da el ele tutuştular ya orası

bide hani çorap çekmecesi cinayet masasının hemen altı diolarya orası manyaktı sorada duydukki son zamanlarda birileri sürekli başınıza çorap örüomuş diolarya bayıldım yaa
Sayfa: 1 2
Referans URL