Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Şimdiye kadar en çok güldüğünüz sahne hangisitydi???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
efenin olduğu her sahnede çokkkk gülüyorum birde denizle efe alpin evine zorla girdiklerinde deniz yok haneye değil arkadaşımıza demişti ya KikiKikiKiki ne kadar komikti yaaaaa... peki sizin
efenein abisine tokat attığı sahneye çok güldüm
efe evden kaçtığı zaman denizlerde kaldığı gecenin sabahında yaşanan banyo macerasına çok gülmüştümm...
hani efe ile deniz alp in evinin kapısını kırıp içeri daldıkları sahnedeki konuşmalar.....

-fena sokmuş yavrucağı namussuz
-yavrucak
-aslı
-namussuz
-arı
-alp
-namusluymuş....Icon_smileIcon_smileIcon_smile
efe nin sahnelerine çok gülüorm zaten onnarı şimdi sayamıcam ama minenin piknikteki yaptıı şeyde gülmüştüm
bencede efenin içinde bulunduğu bi sahneye gülmemek mümkün değil
bence hani alplerin eve gitmeden önce eczaneye uğradılar ya orda deniz dediki
deniz : abi bunların ne işi olur ya eczanedse
mine:e önce boyundan öpmeler sonrada eczane gerisini siz düşünün yani
deniz : efe: ohaaaaa

ay bu sahneye hep gülmüşümdür yaa
Efe nin bulunduğu her sahne 10 numara komik Biggrin1 ama özellikle bir sahne söylemek gerekirse Efe'nin ailesiyle tartıştıktan sonra denizlerde kaldığı gecenin sabahı tuvaletteyken Deniz in annesinin gelmesi efe nin saklanması ve okula giderken deniz in ef eye kızması Biggrin1
efe nin olduğu her sahne birbirinden komik bnce bi deefe deniz e demiş ti ya nie bir gerçekten aslı dan hoşlanamaz mı die deniz de olamaz demişti o sahnede de baya bi gülmüştüm.
efe nin olduğu her sahne birbirinden komik bnce bi de efe deniz e demiş ti ya nie bir gerçekten aslı dan hoşlanamaz mı die deniz de olamaz demişti o sahnede de baya bi gülmüştüm.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL