arkadaşLar konu başLığından anLaşıLdığı gibi aşKın sizin için ne anLama geLdiğini yazacaksınız eğer bizimLe payLaşmak istediğiniz kısa hikayeLeriniz warsa konu başLığını aşmayacak şekiLde onLArıda anLAtabiLirsiniz....
aşk hayatta yaşadığım en güüüüüüüüüüüüsssssssssssssseeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllll duygu diyebilirim ama ayrılmazta yasadığım en kötü duygu diyebilirim
Vallah bence ask gelip gecici birsey belki bir gün belki bir ay belki ise bir sene ama tabi ask sevgiye dönüsür ise is degisir o zmn bir ömür boya kalir anlicaniz ask bence gelir pat diye anlamadanda gider ama sevgiye olusursa gitmek bilmez...
Aşk... Çok Tuhaf bişey ya nasıL anLatayım Hem çok mutLusun hemde çok mutsuz karma karışıksın kendinden çok unu düşünüyosun o 1 kere üzüLse sen bin kere üzüLüyosun amaaa... Yinede A$k çok güseL bişey bence 
bence aşk gelip geçici bir duygu tamam yaşamasını bilenede gayet hoş bir duygu ama ben hiç aşık olupta mutlu olmadım nese her aşkın sevgiye dönüştüğü bir nokta vardır ve o aşk o naktada ya biter yada devam eder....
arkadaşlar konu güsel de avatar imza bölümünde ne işi var ? bi burda

sallamadığınız kaldı afedersşniz biraz kötü konuştumm
smartlady demiş kiVallah bence ask gelip gecici birsey belki bir gün belki bir ay belki ise bir sene ama tabi ask sevgiye dönüsür ise is degisir o zmn bir ömür boya kalir anlicaniz ask bence gelir pat diye anlamadanda gider ama sevgiye olusursa gitmek bilmez...
çok haklısın dıostum

biz sitemizde böle tanımlarız aşkı bana göre aşk
AŞK=KEREMCEM

ayrıca konserlerinde hele bi gel şarkısını çok güzel sölüyo

merhaba arkadaşlar ben selin.bence aşk dünyada yaşanılan en güzel duygudur iki kişilk yaşanır ama en uzun süren aşk karşılıksız aşktır ben 13 yaşındayım 3'e giderken sıra arkadaşım burak'ı sewiyordum ama o en yakın arkadaşım tuğçe'yi sewiyordu onun için az göz yaşı dökmemiştim 5 'e geçtik ben onu o yaz unutmuştum bu seferde o bana seni sewiyorum diye bir kağıt gönderdi o kağıdı yırtıp suratına fırlattım meğersem arkadaşıyla iddaya girmişler şuan 7' e geçtim wede onu en yakın arkadaşım olarak görüyorum şuan da canımdan bile çok sewdiğim mustafa adında birisi war bunu oda biliyor hatta o da beni sewiyor şuan eski günleri hatırlayım gülüyorum o yaşadığım günler şimdi hem bana komedi hemde bir deneyim weriyor.mesajımı okuyan bütün Herkese teşekkür ediyorum wede site yöneticisi lütfen msn mi wericem beni eklle bu siteye üye olmak istiyorum çok muhteşem bir site..