Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Kavak yelleri başlarken....??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
evet arkadaşlar kavak yelleri başlarken neler yapıyor ve neler hissediyorsunuz?
walla cipsimi koLamı aLıom geçiom teLewisyonun karşısına bkaLm noLcak diom başLıom izLemeyeeBiggrin1
yaaaa kawak yelleri başlarkann mümkünse odada kimse olmasın istiomm olursada ses çıkartmasınlar istiommm çünkü tek bir anını bile kaçırmamam lasımm
valla ben evin içinde zıp zıp zıplıyorum Hoba Yuppi
bende annem yine manya dı dio ben de fır dönüyom evin içinde
tüm dikkatıimi diziye veriyorum kimseylr konuşmuyorum kavak yellerini izlerken devre dışıyım..Biggrin1
walla bnde ewde kim warsa hepsini dışarı çıkarmak istiorum(tabii nerde o gün??Kiki) çıkmıolarsada kmse ses çıkarmıck lftenn!!...
011LoveyaLoveyaben kendi odama çekiorum çünkü ewde perşembe günleri genelde misafir olur bende odamda tek başıma kimse bana dokunmadan rahatça dikkatlice izliom bbm bzn çıldırdı bu kız dişo çünkü tıransa giriorum kawak yelleri başlaınca dış dünyala itibaratım tamamen kesilioLoveya011Yuppi
kimsenin sesinin gelmiceği biyere yani odama gidip kapıyı kilitliyorumm ve dizi bitene kadar ordan çıkmıyorummIcon_smile
sweetnil demiş kiyaaaa kawak yelleri başlarkann mümkünse odada kimse olmasın istiomm olursada ses çıkartmasınlar istiommm çünkü tek bir anını bile kaçırmamam lasımm

bnde öle ypıormmmmm88
Sayfa: 1 2 3
Referans URL