Arkadaşlar sizce nasıl bi bölüm izledik???
Bence benim izlediğim en duygusal bölümlerdne biriydi.efe evi terkederken flan ağlıcaktım nerdeyse

Aslı zaten melek gibiydi onun için söylenebilcek en güzel gelime bu ve deniz duygularına şekil verdi sonunda en önemlisi bu
yorumlarınızı bekliyorum
yha haklısn bu bölümde süpperdii... hele sonu denizin mektubun sonunu okuduğu zamn aslı ya bakışıı yha süper bi dizi bu yhaa çok sefiom bn...yha acaba denzi mektuba cvp ne vericekk off off
Bence de çok güzel bir bölümdü...Efe'nin evi terketmesi,otostop çekmesi

falan...Ayrıca Aslı çok güzeldi...Mine her zamanki gibi yapıcağı kötülüklerin peşindeydi...Sonu gerçekten çok güzel bitti Deniz'in Aslı'ya bakışı süperdi...!1 hafta nasıl beklicez???
ya deniz çok tatlıydı bu bölümde mineden iğreniyorum zaten bence mektubu denize vericek acaba neler olucak çok merak ediyorum
mektubu okudumu ya ben orayım kaçırdım sonuna bakamamıştım en güzel yeri kaçırmışım öööööööf ya bir hafta nasıl bekliycem ben şimdi youtubedan izleyim bari
mektubu okudumu ya ben orayım kaçırdım sonuna bakamamıştım en güzel yeri kaçırmışım öööööööf ya bir hafta nasıl bekliycem ben şimdi youtubedan izleyim bari
ewet cidden süper bir bölümdü...denizin bebek şekeri yaarken aslıya dalıp gitmesi çok hoştu mesela...bide dizinin sonunda alpin aslıya seni özledim deyince deniz hadi git ne laf anlamz şeysin diye bağırması çok komikti...inşallah 11. bölümde onlar erer muradlarınada bende rahatlarım...
ya deniz çok tatlıydı bu bölümde mineden iğreniyorum ama bu sefer ayıramayacak aşıkları çok tatlıydı deniz ve aslı efeyi nasıl bulacaklar acaba
aslıı-deniz demiş kiyha haklısn bu bölümde süpperdii... hele sonu denizin mektubun sonunu okuduğu zamn aslı ya bakışıı yha süper bi dizi bu yhaa çok sefiom bn...yha acaba denzi mektuba cvp ne vericekk off off
bnde sana katılıyorummm...
offff offff nasıl geçicek bi hafta???