Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: aslının ve denizin hatrına bi bakın...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ewettt 10. bölümü hepeimiz izledik arkadaşlar.ama en can alıcı sahne son sahneydii peki ya şimdi ne olcak?
öncelikle şunu sorıyım mine denize o mektubu vermeli miydi yoksa bir hata mı yaptı?
denizin bu mektuba tepkisi ne olacakk?
aslı ve mine aynı ortamda nasıl duracaklar?
ve urlaya gelen minenin sevgilisi (bu 11. bölümün özetinde yazıyodu.)
kusura bakmayın çokk soru sordumm ama neyse ewet şimdi yorumlar.
bence mine dnze mektubu wrmkle kendine çok byk bi hata yaptı (ama bence en iisi oldu Icon_smile) deni aslının onu sevdiğini öörenince kendide açılacak bence. mine aslıyı küchük düshürdüünü sanarken denizi kybetceii içn aslıdan intikam almak içn ewde ona drmdn kötü dwrnck aslıda mektubu denze wrdiği içn mineden nefret edcek (çok yazsım yha Biggrin1)
Bence Mine farkında olmadan bi iyilik yapmış oldu Deniz ve Aslı'ya.Ama Deniz'in tepkisi tam olarak ne olur bilemem bence iyi olur.
iyi olur inşaallah .
bence cok iyi oldu deniz ve aslı için ama tabikide mine intikam alıcak
[/i][/color][color=#008000][i]yanı mine cidden dizide zekası kısıtlı bi insanı onuyo aklı olan yaparmıdı bunu
hazele katılıyorum benim anlatmak istediklerimi yazmış aynen saol hazelMucx
mine mektubu wererek kendine çok büyük bi hata yaptı denizin mektuba sewindiğini düşünüyorum aslı we mineyi aynı ortamda düşünemiyorum birbirlerini yerler galiba urlaya gelen minenin sewgilisi denizin duygularını alt üst edecek gibiiiii
hazele katılıyorumm!!!
Referans URL