Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Arkadaşlar bu konuy dikkatinizi çekmek istiyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
arkadaşlar dizilerde her zaman iyi karakterler izleyenler tarafından daha güzel daha yakışıklı bulunuyor mesela mine ile aslının oynadıkalrı karakterlerin yerini değiştirlerim bu kez aslı enver daha çok sevilcek pelinse daha az fana sahip olcaktı bilmem bana katrılırmısınız Biggrin1
katıLıyorm..iyi karakter izleyiciye her zmn daha sempatik ve cana yakın geLiR..X1
tabi kide öyle mesela pars filminde ibrahimi hiç sevmemiştim şimdi çok seviyorum
bu da bize görüntü değil karakterin önemli olduğunu kanıtlarBiggrin1
Tamamen haklisin cane.. mesela Denizin yerinde bende oynasaydim benide cok severlerdi Icon_smile
doru sölüosunuz. pars filminde bnde ibrahimi hiç sewmemiştim ama şimdi daha çok sewiorumIcon_smileIcon_smile
bir de size söyle bir şey göstermek istiyorum bu üç karakter birbirine benzeniyormu Biggrin1

[Resim: newstobeymaguire2thumbgz5.jpg]

[Resim: frodosweetjpgw300h456bs8.jpg]

[Resim: hpwallpaper101024x819id1.jpg]

bekide ben yanlış görüyorum Biggrin1
gözleri brz benzio ama...Nolmş ki yoksa aynı kişiler mi Blink1Blink1
yook değillerde acaba böyle düşünen sadece ben mi varım diyedüşündüm birde sizlere soriyim dedim acaba hollywood da aranan genç oyuncu tipi bu mu Biggrin1 hemen estetik yaptırıp onlara benzeyelim Biggrin1
ha anladm dikkat ettiysen 3ününde gözleri mavi X1
Sayfa: 1 2 3
Referans URL