Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bayan ev arkadaşı.........
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar bayan ev arkadaşı bulmada son teknikler.. Verilen tüm ilanlar gerçektir, doğru veya sinsice bayaa komik..

-------------------------------------------------

bay bayan farketmez.insan olsun güvenilsin yeter.acil ev arkadaşı arıyorum.

--------------------------------------------------

bayan ev arkadaşı arıyorum (direk olaya dalmış abim

--------------------------------------------------

hiç bir ücret kabul etmeksizin sadece arada sırada yemek yapabilecek öğrenci bayan ev arkadaşı aranıyor. (Mutfak fantazisi

-------------------------------------------------------

**** son sınıf öğrencisiyim uygun koşulları olan bir ev arıyorum.temiz, açıkgörüşlü biriyim dürüst ve güvenilir bir bayan arkadaşla aynı evi paylaşmayı düşünüyorum.emaillerinizi bekliyorum ii günler

-------------------------------------------------

**** mah. 3+1 kombili lüx daire bayan ev arkadaş aranıyor... kendisinden yemek yapmasından başka bir ücret istenmemektedir(yakında yemek yapmasa da olur mutfakta dursun yeter diyecekler

----------------------------------------------------

mrh ben 36 yaşında evli bir beyim kira rakamı önemli olmamak kaydıyle ortak kalabileceğimiz hatta benim arasıra kalabileceğim kendisinin herzaman kalabileceği bayan ve güvenilir birini arıyorum şimdilik maille ulaşın (yaş geçmemiiiş

-----------------------------------------------------

mb ben ***** maddi dururmu çok iyi tek kalıyorum ****de bir dairede yanıma bayan arkadaş arıyorum ne kira istiyorum nede başka bişi gelen varsa gelsin güle güle (yemek yapsaydı

--------------------------------------------------------

yanıma bi süreline bayan ev arkadaşı arıyorum kira falan önemli degil ortamcı olsun yeter (bi süre ortam yapmak istiyor galiba

--------------------------------------------------------

slm erkekler ewi çok dağıtıyor ve hiç ilgilenmedikleri için bayan ew arkadaşı arıyorum.her türlü ew işini ve yemek yapmasını biliyorum ( offf off yediler )

------------------------------------------------------

slm erkeklerle anlaşamadığım için bayan ew arkadaşı arırom, ücret önemli değil sadece muhabbet, aynı ortamı paylaşmak
he he bende arıyom varmı ..............
Allah korusun..Biggrin1 Sokakta yatmak tercihimdir Kafa
Yutmazlar bunlara daha yeni cozumler bulmak lazm yaqmur yutmami$Icon30
BenCede yutMazLarBiggrin1
hee yutmayıs tabi Allah Allah hehe
yaqmur demiş kiAllah korusun..Biggrin1 Sokakta yatmak tercihimdir Kafa
LeqeNd demiş kiYutmazlar bunlara daha yeni cozumler bulmak lazm yaqmur yutmami$Icon30
Tabi yutmam Biggrin1Biggrin1

bencede çok fena ya ne böyle döverim ben bunları
Sayfa: 1 2
Referans URL