Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sevgiline laf attilar,kavga edermisin ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
iri cüsseli bir adam sevgilinize siz yanınızdayken laf attı ne yaparsınız kavga eder misinizzz???
garip bir soru ve konu Icon_smile
sewdigim kısı için dayak yıcegımı bıle bıle o adama dalardım benım yanımdakı kıza kımse laf atamaz
bn dalarım abi her ne kadar kıs da olsam sewdigim için ölüme bile giderim.. peki senn sewgiline en yakın arkadasın asılsa senn sewgilin de ona karsılık werse nabardınn bide tatilde numarasını deiştirip ona werse sana wermese kankandan istedinde de banane weremem o senn sorunun dese nabarsın??
sanalkız naptn abi o ne biçm soru öle maşlllh Biggrin1 hikaye yazdı kız yaw Biggrin1Biggrin1
benim sevgilime bir kiz laf atsa kizdan önce sevgilim yanar Hihi
valla benm sevgilme bi kız laf atsa önce sevgilimn tepkisine bakarım! eer ters giden bişiler olrsa önce kızı yolarım Biggrin1 snrada sevgilime bi tokat ii olurdu yani...Biggrin1
herlade ya sewdiğim kıs sonuçta ona laf atmışlar rahat adamı yığarım bikere olmuşdu ...
çünkü ben kikbox , judo eğitimi aldım hiç kaçarı yok adamın yani Tomato
aydıx demiş kiiri cüsseli bir adam sevgilinize siz yanınızdayken laf attı ne yaparsınız kavga eder misinizzz???

sence hangi kişi yanındaki bir kıza laf atarsa susarsın
benden iri olacağını zannetmem =) benim yanımdaki hatunuma kimse yan dahi bakamaz. ( bırak laf atmayı gibilerinden kıssadan bir hisse )
Sayfa: 1 2 3
Referans URL