Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 16.08.2007 Tarihli Kavak Yelleri Yayını
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Kavak yelleri dizinde Efe karakterinin köpeğe bir insan ismiyle hitap etmesinde bu kadar büyütülecek bir şey bulamadığımı başta belirtmek isterim.Ülkemizde magazin olayları ve diziler kelimelerle ifade edilemeyecek kadar çok abartılmaktadır.Buna örnek olarak Avrupa Yakası dizinde Gaffur karakterinin canlandırdığı Kapıcılık mesleği bütün kapıcıları ayağa kaldırmıştır,neden medyanın gereksiz kışkırtması sonucu,bir örnek daha verecek olursak,Kurtlar Vadisi Terör'ün diğer medya kuruluşları tarafından çekememezlik sonucu bin bir kılıf uydurularak sansürlenmesidir,eğer gerçekten kasıtlı bir hakaret edilecek olsaydı bu böyle ufak çapta olmazdı olamazdı.Böyle bir şeyin olması zaten söz konusu olamaz kanaatimce,bu konununda böyle abartılmasının bana göre öncelikli nedeni Kavak Yelleri dizisinin sezonun en çok reyting alan dizisi olması ve diğer kanalların aynı günde yayınlanan dizilerinin reytinglerden yeterli pay alamaması yani çekememezlik söz konusudur.Bu konuda diğer medya kuruluşları bilinçli olarak medya üzerinden halkı kışkırtmaktadır.Kavak Yelleri dizisinde köpeğe verilen ismi şahsımın tanıdığı bir çok kişi kuşlarına kedi veya köpeklerine verdiğini biliyorum.Bunun nedeni o kişilerin başkalarına hakaret hakaret amacı gütmeden sadece ismi sevdiklerinden dolayı vermeleridir.Pekalada şöyle düşünülebilirdi.Hüseyin ismi çok sevildiği için sevdikleri birine bu bir hayvan olsada veriyor olabilirler,bunda bu kadar büyütülecek bir şey söz konusu değildir ve de art niyet aranamaz,ben böyle ufak konularda art niyet arayan zihniyetlerde art niyet ararım.Sözde peygamber soyundan gelen Hz.Hüseyin ve Hz.Alinin isimlerini aşalamak için böyle bir yola başvuran Kavak Yelleri dizisi ekibi medya şişirmesi bu olaydan dolayı neden özür mesajı yayınlama gereği duydular?
Diğer bir arkadaşımızın da belirttiği gibi bir başka dizi de bir kediye ki bu da bir hayvandır biliyorsunuz Samet ismi yani Allah'ın 99 isminden biri verilmiştir.Bu konuda art niyet aramayan zihniyetler ne amacla ne gibi bir düşünce ile dizimiz de gecen Hüseyin isminde art niyet ararlar sorarım size bunun analizini sağlıklı zihniyetler kolayca yapabilir ancak sunu da goz ardı etmemek gerekır kı televizyon ve diğer basın yayın organları aksi bir propaganda baslattıgında bircok bilinciz ya da tarafsız kişi bu art niyetli propagandadan etkilenip dizinin yayından kaldırılmasını isteyecektir ne yazıkki boyle eksik bir yanımız var bir olayın ardını arkasını bilmeden kulaktan dolma bilgiler ile hareket ediyoruz bu baglamda yukarda da belırttıgım gıbı neden bu olayın bu denlı buyutuldugu açık ve net bir biçimde ortaya çıkmaktadır.Bu alanda bırbırlerıni rakip olarak goren kanallar Kavak Yelleri dizisinin açığını kollamaktadır buradan bunu rahatca anlayabılırız .
Aslında soylenecke cok sey olmasına ragmen sozu daha fazla uzatmadan yukarda belırttıgım gıbı saglıklı zıhnıyetler bu olayın analızını rahatlıkla yapabılecektır dıyerek mesajımı bıtırmek ıstıyorum...
Gerçekten haklısınız ve bence de bu konunun bu kadar büyütülmesinin tek nedeni "Kavak Yelleri dizisinin sezonun en çok reyting alan dizisi olması ve diğer kanalların aynı günde yayınlanan dizilerinin reytinglerden yeterli pay alamaması yani çekememezlik söz konusudur" sizinde dediğiniz gibi aynı günde yayınlanan diğer dizilerin reytinglerinin az olması ve bu kadar beğenilen bir diziyi çekememeleridir...
Öncellikle Teşekkürler Admin gerçekten çok güzel bir açıklama yapmışsın

sana katılmamak elde değil bu durumda ,

neden yaptılar bu karalamayı ;

çünkü kavak yelleri bütün gençlere hitap ediyor

çünkü kavak yelleri yayınlandığı gün reytim rekorları kırıyor

çünkü kavak yelleri insanları kendisine bağlamaya başladı

ve artık izleyicide bu talep varken kaldırılmasının ne kadar zor olduğu belli çünkü kurtlar vadiside kaldırılmıştı ama talep çok olduğu için bir süre sonra tekrar yayınlanmaya başladı. Birileri ne kadar çabalasa da insanların genelinin istediği sonuç olarak gerçekleşiyor ..

Bu yüzden benim içim rahat ; Bizlerden ona talep oldukça Dizimize rant kavgası içindekiler bişey yapamayacaklardır..
saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza peygamber torununa yapılan hakaretle ilgilenin.Birinizin anne babasının ismi koyulsaydı bir köpeğe bu kadar tepkisiz kalırmıydınız
bewildered06 demiş kisaçma sapan şeylerle uğraşacağınıza peygamber torununa yapılan hakaretle ilgilenin.Birinizin anne babasının ismi koyulsaydı bir köpeğe bu kadar tepkisiz kalırmıydınız

yukarıda ki yazıyı okumamıssınız belli
gelip buraya salt propaganda yapmayınız
bewildered06 demiş kisaçma sapan şeylerle uğraşacağınıza peygamber torununa yapılan hakaretle ilgilenin.Birinizin anne babasının ismi koyulsaydı bir köpeğe bu kadar tepkisiz kalırmıydınız

ortada kasıtlı bişey yok ki hep efe karşısındaki köpeği insan gii gördüğü için Hüseyin ismini koymuşlar... çok abartıldı...
Bence büyütülcek bişe yok ki Blink1 yani bnm arkimin ismide hüseyin geçen onla dalga geçtim yani kendi bile güldü..Adminin açıklamasından dolayı tşrkler...
ya tmm belki o ismi koymalari güzel olmaya bilir ama hani kasitli yaptilarini zannetmiyorum
ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz lan bir avuç çip siniz hepiniz ama su sorun ekranda bi çözülmesin tepkimizden korkun alayınıza gider
bjk_1903 demiş kiya tmm belki o ismi koymalari güzel olmaya bilir ama hani kasitli yaptilarini zannetmiyorum

sizin kadar sömürülmüş; kültürü ile geçmişi ile gelenekleri ile tarihi ve inançları ile asimile olmuş kendi kaybetmiş sapkın boş yaşayan hayatta bir ülküsü olmayan amaçsız bir topluluk görmedim...
kendi inancına mukaddesatına saldıran çirkin söz ve tavırlarda bulunan bir milletin inancına mukaddesatına bir başkası niye saygı göstesin ki...
siz ve sizin gibiler yüzünden bugün dünyanın dört bir yanında peygamberimizi aşallayıcı haraketlerde bulunup kutsallarımıza el uzatıp bizi kutsallarımızla tehtit eder duruma getirdiler.....

yazık size ve sizin gibilere neye hizmet ettiğinizi bilmiyorsunuz.......
Sayfa: 1 2
Referans URL