Arkadaslar uyumayipda sabahlara kadar sitede dolasan arkadaslari burada sohbet etmeye davet ediyorum. Eh bazen sıkılıyo insan.
bu saatlerde benim gibi uyumayan ve ya uyuyamayan rahatsiz arkadaslari bekliyorum .. =)
Bu konuya saat 24 ile 06 saatleri arası msj yazalım lütfen
merhaba.. isim neydi =) ben Engin.. tekrar tanışmış gibi olacağız ama..
ben de Gökçe..(çaktırma tanımıyormuş gibi yaparız

)
Ee Gökçe nasıl gidiyor hayat.. Memnunmuyuz .. Varmı beklentilerimiz.. Öss ye girdin mi mesela ..
kazadan beladan uzak durmam halinde 3 sene sonra inşallah..ama beklentilerim var,mesela bi gün adamı n biri gelip bana ileride ne yapmak istediğimi söylese hiç de fena olmaz...
Stregatto. demiş kikazadan beladan uzak durmam dahilinde 3 sene sonra inşallah..ama beklentilerim var,mesela bi gün adamı n biri gelip bana ileride ne yapmak istediğimi söylese hiç de fena olmaz...
söylese derken .. sen bilmiyormusun ne olacağını karar mı veremiyorsun.
evet onun gibi işte..çok fazla şey istiyorum öyle olunca da hiçbi şey isteyemiyorum karar veremiyorum yani

baykuş kılıklı da geldi yani ben.. benim adım da aslınur, keyfinize göre aslı..şimdi de imageshack e üye oluyorum az soora resmimi yüklücem.
18i ekimde doldurucam hacettepe iktisat(ing)de okuyorum ikinci snıfa geçicem inşallah yaz okulunu bi halledersem

öyle işte bi sseferde çok yazıyım dedim bi yandan resimlerle uuraşıyorum da=)
Erken karar verip yolunu ona göre çizmen en iyisi . yolun sonu yaklaştıkça vereceğin kararda acele
oluyor o yüzden önceden planla ..
aslında bu ülkemizin eğitim yanlışlarının biri .. gençlerimizi ilkokuldan itibaren yetenekli, ilgili olduğu alanlara yöneltmeleri lazım..
Bu yanlış bir çok genci öss stresini yiyince geleceğini düşünme fırsatını sunuyor.