Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: televizyon mu kitap mı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
evet arkadaşlar şu günlerde kitapları dizi veya filme çeviriyorlar çevirirkende değiştiriyorlar siz hangisini tercih edersiniz tv de aslını çevirdikleri diziyimi yoksa büyük yazarlarımızın yazdıklarını mı
hmm..aslında kitapta daha iyi olur gibi gelsede çok iyi yapılmış çevirmeler kitapları bile aratmayabilir mesela YapRak DöKümü kitabını okuyanlar dizinin kitapla çok paralel olduğunu söylüyolar..aslına bağlı kaldıkları sürece dizileride güzel olabilir ama yineden ben kitaba hiçbişeyi değişmemX1
her ikiside ama en çok tv çünkü kavak yelleri gibi bi dizi izlenmemş olurmu
tabikide tv ehuehh ben kitap okumakdan nefret ederim ıyy bu yıl zaten 3 kitap ya okudum ya okumadım Sad1
kitap okurum ama televizyonu daha çok izlerim.
kitap okumam en son ne zaman kitap okumustum onu bile hatırlamıyorum derste bile kitap fln okumuom bn Biggrin1 açık duruo önümde tabikisi televisyonnnn Biggrin1 Biggrin1
kitap okumayı sevmem hiçde okumam doğal olarak tvIcon_smile
(23.08.2007 10:35 AM)*defne* demiş ki [ -> ]hmm..aslında kitapta daha iyi olur gibi gelsede çok iyi yapılmış çevirmeler kitapları bile aratmayabilir mesela YapRak DöKümü kitabını okuyanlar dizinin kitapla çok paralel olduğunu söylüyolar..aslına bağlı kaldıkları sürece dizileride güzel olabilir ama yineden ben kitaba hiçbişeyi değişmemX1

Haklısın...
Ama ben de kitabı değişemem...
tv tercıhım ama kıtap daha ıyı
Televizyon daha iyi Biggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL