süper bi bölümü daha geride bıraktık... nolcak şimdi canan ve murat ilişkisi aslı ve enizi nasıl etkilicek? aslı sinema karşısıda ne tepki vericek? en önemliside perşembeye kaar nasıl sabredicez??? yorumlarınız bekliyorum...
e_f_e_m demiş kiçatlicazzz o bi kesinn=]
evet hem de nasıl
ya şuan da deniz ile aslı birlikte hayatta olamayacak.aslı o film karşısında çok mutlu olacaak ama bu mutluluk o kötü haberle son bulacak düşman olurlar belki de yaa üff.bir şey söyleyemiyorum izleyelim ve görelim ama çabuk gelse ii olacak yoksa ben o zamana kadar çatlamış olacam
aslı çok sevinecek ama bu son olaylar bu ilişkiyi gölgede bırakır gibi geliyor bana
spider132 demiş kiaslı çok sevinecek ama bu son olaylar bu ilişkiyi gölgede bırakır gibi geliyor bana
banada böle geliyo... peki metinin olayı nolccak sizce???

müthişti müthiş ama canan-murat olayı ortalığı karıştırcak galiba yani denizciğimin süprizi berbat olacak

bence metine kız vermezler hiç haber vermeden yangından mal kaçırır gibi kız istemeye gittiler gönül bornozla karşıladı resmen aslı gilin durumuna hiç girmeyim iyice karıştı zaten
k$ke efe söLemesedi dioRm bn yada b$ka bi zmn söL€s€di yhaa şmdi asLı'yLa dnz'n iLi$kisi harbid€n de göLgd€ kLck

of denizin efeye vurması çok kötüydü ya
bende spider132 gibi düşünüyommmm