Yha bence olamaz çünkü leman daha şimdiden aslıya ağzına geleni söyledi..3.Sayfa ailesi kızı gibi!!E bir de ablasının kocasıyla onu aldattığını öğrenince bence Aslı'nın yüzünü bile görmek istemez.Bence bu olay Deniz ve Aslının arasını bozacak.Çünkü Leman bu olayı unutup aslıya güleryüz gösteremez!!
Ewt o bebek olayindan sonra asli we deniz bi sure ayri takilir bnce
bencede bu işi iyice sıktılar yani okullar açılınca açıkçası bakmayı düşünmüyorum işin tadı kaçtı çok uzattılar aslı deniz ilişkisinin bir türlü başlayamaması durumunu

ceyhan_esra demiş kibencede bu işi iyice sıktılar yani okullar açılınca açıkçası bakmayı düşünmüyorum işin tadı kaçtı çok uzattılar aslı deniz ilişkisinin bir türlü başlayamaması durumunu

Bnce yanlis bi dusunce elbette uzaticaklar adamlar sonucta bunu para icin yapiolar hemen hersey olup bitse kim izlicek?
bence leman bu ilişkiye engel olamaz çünkü deniz lemanın onca sözüne rağmen aslıya aşkını ilan etmeken çekinmedi.ne aslı denizden nede deniz aslıdan vazgeçemez
bence deniz onu sevio gizli gizlide bulusabilirler
bence deniz çoook uzun bi süre düşünücek, ama ailesinin hatrına araya mesafe koyucak. yalnız aslı'dan kesinlikle vazgeçeceğine inanmıyorum!!!
bence de öyle bi süre ayrı takılacaklar sonra dayanamıyacaklar
bence önce uzak durmaya çalışacak ama bakacakki olmuoo (ki bbu aşkla ne deniz aslısız ne aslı denizsiz yapamaz)herşeye raamen aslııla çıkcak ama eer olayı aslııla efeye çevirirlerse bende islemem artık......