şimdi arkadaşlar her şey hastanede günyüzüne çıktı !!! cananın foyası ( daha doğrusu muratla cananın foyası oluyo bu ) ortaya çıktı !!!!
peki şimdi nolucak? bekar ve bebekli bi kadın olarak canan ne yapacak?? annesi canana nası davranıcak??
bence bu çok büyük bi kaos!!!

canana çok yazık olacak ama kestiremiyorum nasıl davranacaklarını
ben hafizenin yerinde olsam sadece kızıma deil daa çok murata saldırırdım çükü o da kızın ne kadar gönlü olsa da izin vermemeliidi boloe bişee.muratın yaaptıı büük bi kalleşlik oh ne güzel kızı kullan kullan iş ciddie binince ben karımı seviomm alla alla yaaa..karını bu kadar seviosan aldatmasaadın kardeşim aldatacaksan da sonuçlarına katlanacaksın......
valla ben de kestiremiyorum... ama sanırım murattan daha çok kızına kızacak gibi... çünkü hafize utancından murata gidip de "ne yaptın kızıma" diyebilcek biri deilmiş gibi geliyo...
üzücü bi durum tabi... :/
hafize en çok kızına kızacak murata bişey diemiycek ve cananın sonu da hiç iyi gözükmüo
canan bebekle napçak ya gerizekalı aldırmadı sanki o utançla çok da rahat yasayabilcekk
EKİNOX demiş kicanan bebekle napçak ya gerizekalı aldırmadı sanki o utançla çok da rahat yasayabilcekk
bencede
Canan aywayi yedi bnce murat da sallamio zatn canani ortada kalcak
yha bence canan layığını bulck..Annesi ztn gururlu kesin cananı reddeder.
Aslı

Deniz
benim en çkkk kızdığım onların aşkının zarar görmesi...Canan umrumda deil ne yapıosa yapsın!!
aslım-pelinum demiş kiyha bence canan layığını bulck..Annesi ztn gururlu kesin cananı reddeder.
Aslı
Deniz
benim en çkkk kızdığım onların aşkının zarar görmesi...Canan umrumda deil ne yapıosa yapsın!!
bnde katılıomm ama bi de surası var işin canan yalan da soleyebilirr aa bebek mi bu imkansız gibi bişşiler de diebilirrr!! bnce aslı bn bole birile aynı ewde yasayamam gibisinden bişiler yapıp ewi terkedebilirr!(biras fazla türk filmi oldu ama neseee!!)