Arkadaşlar bu hafta kavak yelleri varr!! Ama özel bölüm ile karsımıza cıkacakk!!!kanal d nn sitesiinde baya bi kurcaladıktan sona buldumm ama zor olduu ama sizde kurcalayıp deneyebilirsinizz!! Ayrıca yorum yazarsanız da çok mutlu olurum o zaman baktıınızı anlarım yazmazsanızda canınız saolsunn!! AMA ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ DİZİ BU HAFTA VARR AMA ÖZEL BÖLÜMM OLSUNN!!!!!!!!!!!!!!!
ya neden özel bölümde yeni bölüm değil ben bi kaç gündür siteye uğrayamadım bişeymi kaçardım bi cvp yazarsanız sevinirim
yaa valla kacırdıın bişi yokk ama herkes ümidi kesmişti kavak yellerinden çünkü hiç bi sitede bölüm özeti veya fragman yoktu normalde şimdiye kadar verilmesi gerekiodu snn kacırdıın nokta bi bu olsa gerek hatta kanal d nn sitesine bakıpta bulamayan bazı arkadaslar vardı ondan biz biras daha endişelendikk ama sadece ozel bölüm var bu hafta ve büük ihtimalle bölümleri yetiştiremedeiler bu yüzden özel bölüm yayınlayıp zaman kacırcaklar ayrıca yorumlarınız için tşk...
özel bölümü nerden buldun yazar mısın lütfen haber için teşekkür
aman ya sıktılar iyice sinir ediyorlar bıktım
ya kanal d nn resmi sitesine gir! orda bugünün programı var resimli falan işte orada bole hafif sönük bi yazıyla haftalık yayın akışı yazıo oraya tıkla sona biraz asaı in acılı salı gününü gosaterir ordan persembeye tıkla! asaı doru inince zaten yazıo Kavak Yelleri die hemen zaten altındada sevilen dizi özel bölümü ile ekranlarda falan yazıoo!!!!inşallah bulursunn!!!!
of ya niye yok
olsun ya bunada şükür ne yapalım
ya zaten ceza mı ne almış kanal d kavak yelleri yüzünden ama bizim ne suçumuz var işin yoksa bekle bir hafta daha
aaaaaa bide şey olabilir hani denizle mine nin eski sevgilisi balkondan düşmüştüya belki ondan dolayı zaman kaybettikleri için bu hafta özel bölüm vardır
eet aslıhana katılıyrm bnce de öle olabilirr
arkadşlar ama özel bölm yeni bölüm zamanında olması ya kötü haberdir yada aslıfanın da yasdıı gibi gecikmiştir inş. gecükme olmuştur bitmesinde birde teşkkrlr haber için