Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: kesin cevap istiyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
arkadaşlar bazı forumlarda aslı ve efe birlikte olacak dawson's creekte öyle çünkü diyorsunuz
bazı forumlardada efe ve mine çünkü dawsons creek de öyle oluyor diyorsunuz ama sonundada deniz ve aslı birlikte olacak evlenecek diyorsunuz bence bir şeyi unutuyorsunuz burası türkiye senaryoda bazı şeyler farkıl olmak zorunda ben bunu anlamıyorum ve kesin bir cevap istiyorum bu dawsons creek te eğer bunların hepsi oluyorsa çok ***** bir diziymiş
izlemediğin bi dizinin senaryosunu kötüleyemezsin hem dizi güzel olmasaydı 6 sezon izlenmezdi onun hakkında konuşmak haddimiz değil ilerde ne olcağını biz bilemeyiz senaristler bilir
zannetmem olmaz öyle bişey diziye uyacaklar diye bir kural mı var hem o diziye göre gönüle efe de aşk yaşıyo yuh artık
kesin bi cvp vermicem desemBiggrin1Biggrin1Biggrin1
izlemediğim dizi hakkında yorum yapabilirim buna hakkım var çünkü bir yığın yabancı diziyi izliyorum ama hiçbirinde arkadaşlar sırayla birbirinin sevgilisi olmuyor
ben demek istedim ki dizinin senaryosunu bilmiyoruz arada neler oluyo ne olaylar geçiyo bilmiyoruz o dizi süpermiş buda güzel tam olarak ilerde ne olur bilemeyiz izleyip görcez bu kadar meraklı olmayın
iyide ebruu herkes ayrı konu açıyor milletde anca olabilir bence yazıyor e o zaman lemanla da metin sevgili olabilir!!!!!!
sen anlamıyosun ama cnm bilemeyiz diyorum bunu o kadar karışmaz bu dizi daha ilerleyen bölümleri bile yazmamıştır senarist kimse diğer diziyi izlememiştir ki olabilir yazarlar tabi kafalarına göre konu açıyolar yok aslıyla deniz evlencek yok aslıyla efe evlencek o kdr ilerlemez o dizi ya
ya bakın bn size dawson's creek te merakedilenleri türk karakterlerle kısaca özetliyeyimm aslı ve deniz cok uzun ve güzel bi aşk yasıcaklar ama cok kısa bir süre aralarında bi souma olacak ve efe aslının yanıda olup ona destek olacak bu da bole cok küçük bi aşk gibi bişey olacak ama cok kısa sona işte deniz ve aslı barıscak ikisi evlencek bu bole birrr; mine bunların arasından cıkcak ama cıktıktan baya uzun bi süre sona hastalanıp ölcek bu da iki bnm de bildiim kesin cevaplar bunlar dierleri hakkında kesin cevap veremiorum!! ama bu diziyi 6 sezon boyunca izleyenler var bu sitede ve aslında onlar cevap verirlerse tam kesinleşmiş olurr!! çünkü dawson's creek 1999 yılında baslamıs galiba onu da tam olarak bilmiom ama senaryo kavak yelleriyle hemen hemen aynı ve kavak yellerinin gec baslamısın nedeni de dawson's creek in türk versiyonu gibi bişi olcak diee! hatta aslı nn denizin istedikleri meslekler bile aynııı!!! bn merak edilenlerden de fazla bilgi verdim ve yine cok konustummm(:
of sen ciddimisin ya dizi böyle olursa çok karışır sonra çöz çözebilirsen
Sayfa: 1 2 3
Referans URL