Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: büyük aşk sona eriyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
olamaz büyük aşk sona eriyor deniz aslıdan vazgeçiyor aslıda denizden vazgeçiyor herhalde reklamında gördüm deniz diyoki oğlum deniz kabul et artık bu aşk imkansızzzCryCryCry
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrr olaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz! Crap olmamalı!! emin misin?
ZATEN DİZİYİ MAHVETTİLER BAKSANIZA ÇOCUĞA BABAN SEVDİĞİN KIZIN ABLASINI HAMİLE BIRAKTI DEDİLERRRRRR.
yha gercekten bi gençlük dizisine yakışmıcak şeyler oldu denizle aslı birbirlerini bu kadar severken ne bu şimdi ya...!!!Sad1Sad1Sad1Sad1Sad1
aynennn!!!!!!!ya youtube de fragman var da ama yaaa deniz peşinden koşar derken hemen pes eden o olduu! erkeklie sığar mı bu yaaa????
evet bende izledim hemde aslılar istanbula taşınıyorConfused1
yk bence olmaz snra wazgecer bısı olur istanbula tasınırsa bu dizi biterr aslısız da dewam edemeyeceine göre...ama kawak yelleri böle bitemez...Sad1
evt ya çook üzüldüm bende inş öyle olmaz öyle olursa zaten dizide biter bitmesede eskisi gibi izlenmez eskisi gibi sevilmez
ne??? offf ya!!
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz izn vermiorumM14NonoBash_1_Not-me
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL