ARKADAŞLAR 14.BÖLÜM DAHA FARKLI OLSAYDI DIYENLER WARMI? WARSA NASIL OLMASISINI ISTERDINIZ?
BEN DAHA FARKLI OLMASINI İSTERDİM.NE BİLİM BANA BİRAZ HEYECANSIZ GELDİ......
ewt bence de yaa heyecan yok! ayrıca iice sıkmaa basladı bu ne bole yaaaa aslı deniz tam birleşti oleyy babası ile ablası bu nee biz ne zamandan beri beklioz birlikte olmalarını ama artık iice sıktılar suyunu cıkardılar yanii!!!!!
evet yaa daha farklı olabilirdi.
çftekmrlar-a.d demiş kiewt bence de yaa heyecan yok! ayrıca iice sıkmaa basladı bu ne bole yaaaa aslı deniz tam birleşti oleyy babası ile ablası bu nee biz ne zamandan beri beklioz birlikte olmalarını ama artık iice sıktılar suyunu cıkardılar yanii!!!!!
aynen katılıyorum
Büyük harfle konu açmak ve msj yazmak yasak..!!
yha bencede hadi illa birlikte olmamaları gerekio dizi icabı bare yoğun istek üzerine bi bölüm çıksınlar bea bnm gözüm açık gider walla bunların çıktıını görmezsem
ya bence asıl böyle daha heyecanlı olmaya başladı aslıyla denizin kavuşması hemen sürse zaten film biter arkadaşlar öyle değil mi?
daha farkı olsaydı keşke mesela efe ogün denize onu söylemeseydi bütün bunlar olmazdı
ewt ama yanı sonucta bı dızı..kawusurlarsa dızı baska nasıl dewam edebılırkı???tekrar ayrılırlar tekrar kawusurlar boole daha sıkıcı olmaz mı?