Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sizce o durumda iki kişi cidden ayrılmalımı??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
sizce aslııla denis gerçekten birleşemes mi???bence olabilir gerçek hayatta olsa bİle bole bişi sizce??
ben 0onun yerinde olsaydımayrılmazdım çünkü onlar kötü bişi yapmıyolarki.. ayıplanacak olanlar onlar diğil aslının ablasıyla denizn babasııı...
burada tek suçlu murat bence ne aslının ne cananın ne de denizin adamın karısı ile problemimi var karısı ile konuşup halletmeliydi. karısının başarısını kıskanmasaydı
başkalarının hatalarının bedelini niye onlar ödesinki.. aynı durumda ben olsam kimseyi dinlemez aşkım için savaşırdım.tüm engellere rağmen
evet kimsenin hatasınıı onlar ödeyemezz onların cannınıı kimse sıkamazz keşke gerçek hayatta daaa sevğili olsalaar çünkü birbirlerinee çok yakışıyolarr onları çok sevyomm!!!
...gzm... demiş kisizce aslııla denis gerçekten birleşemes mi???bence olabilir gerçek hayatta olsa bİle bole bişi sizce??
Valla ben ne sorduğunu anlamadım.Biggrin1 Gerçek hayattan mı bahsediyosun..? Diziden mi? Blink1
bencede ayrılmamalılar onların ne suçu var hepsi muratın yüzünden
bencede burda aralarındaki aşkı engellicek bir durum yok sunuçta aslıyla deniz kötü bişey yapmadılarki sadece birbirlerini seviolar yani neden birlikte olmasınlar ki burdaki suçlular canan ve murat bu ağır suçuda denizle aslı ödememeli benceee ONLAR AŞKLARINI YAŞASINLARRRRRRR
bence ayrılmaya felan gerek yok yani bebek aslının karnında diil ki hata yapanlar aslının ablasıyla denizin babası bu hatanın sonucunu niye onlar çeksin ki
ayrılmamalı bence
Sayfa: 1 2
Referans URL