Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: aşık olduğun sevdiğin birisi başkasıyla evlenirse ne yapardınız??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
ya benim başıma geldi canımdan cok sevdiğim uğrunda herşeyi verebileceğim aşkım sevdiğim hayatımın anlamı evlendi onu görüyorum bazen göz göze geliyoruz ve kafamı öne eğip geciyorum belki yaknda cocuğu olur ne diyeyim bana bu yük cok ağır geliyo içimde bir yerlede canım acıyo yaa
14 yaşındayım eğer sevdiğim çocuk olursa büyük ihtimalle yaşıtım olur
14 yaşında evlenirse allah akıl fikir versin derim başka ne yapabilirm kiBiggrin1
bnde 15 yşndaım ama
ilerde(baya bi sonra) böle bişi başıma glrse heralde çok üzülürdüm ypıck bişide yk snrm
serdarcan demiş kiya benim başıma geldi canımdan cok sevdiğim uğrunda herşeyi verebileceğim aşkım sevdiğim hayatımın anlamı evlendi onu görüyorum bazen göz göze geliyoruz ve kafamı öne eğip geciyorum belki yaknda cocuğu olur ne diyeyim bana bu yük cok ağır geliyo içimde bir yerlede canım acıyo yaa

ya bu çok kötü bişe olsa gerek... hiç kolay değil ama unutmaya mecburuz bence başka çare yok Sad1
yha bende 15 yaşındayım ama böle bişe yaparsa ilerde tabikide çok kötü bişe! boşanırdm napabilirm başkaSad1
Çok kötü bir durumBlink1 Ne yapabiLirim ki onu bırak benimLe evLen dicek haLim yok yaBiggrin1 aĞLarım sadece mutLuLukLar diLerim onLarada Sad1
ya serdar o kız değmezmiş baksana seni bırakıp evelnmiş takma kardeşim öle bi kızı unut gitsin
öyle unuttum ama işte bir yerlerde var içimnde ya atamıyorumm
o askı kalbime gömer yeni aşklara yelken açardım
unutmaktan başka ne yapabilirsinki o seni bıraktıysa demekki bırakılıyormuş,unutuluyormuş...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL