Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Adını duyarken bile tiksindiğimiz idrarın inanılmaz mucizeleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
İdrar ya da eşanlamlısı olan başka bir sözcük... Hangisi söylenirse söylensin; bunu duymak nasıl bir çağrışım yaratır sizde? İlk tepkiniz ne olur? Hiç kuşku yok ki, çoğumuzu hemen tiksindiren sözcüklerdir bunlar!

Peki bu özel sıvının, dünya ilaç sanayiini altüst edecek derecede her derde deva, mucizevi bir madde olduğunu söylersek nasıl bir tepki gösterirsiniz acaba? İşte o mucizevi sıvının özelliklerinden birkaçı:

*Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor...

*En azgın sivilceler bile on günden fazla direnemiyor kendi çişinize!

*Pencere camlarını, hicbir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor!

*İdrarla ovulan artroz hafifliyor...

*Günde birkac tamponla kılıç yarası bile iyilesiyor...

*On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları.

*İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor...

ben bi de babamdan sarılığa iyi geldiğini duymuştum.duymakla kalmayıp az kala içiyordum Icon_smile bundan 5 sene önce falan ben sarılıkken babam idrarımı kaynatıp bana söylemeden fantaya falan karıştırıp içirecekti ama annem karşı çıktı Icon_smile iyi ki karşı çıktı Icon_smile
ayy gerçekten ilginç paylçım için saol
Blink1 çok ilginç yaaa
çok ilginç yaa saol=))
hocam 2 inci şıkkı denicez bak sana güveniyom sivilce için ama sonra töbe bismillah uğramıyalımağzımız filan kaymasınIcon_smile
bahtaniye sakata gelirsen mesulu ben değilim Icon_smile
yok şimdi onu surata sürünce başlıcaz parıl parıl parlamaya ee dısarı cıktıkmı millet ne der erhan ne lan parıl parıl parlıyon ip..mi oldun lan sakat iş sen bi dene yan etkisi olursa söylersin bana eheheIcon_smile
bogazım agrıo ve çişim var ne duruorum gargara yapıyımBiggrin1
bahtaniye demiş kiyok şimdi onu surata sürünce başlıcaz parıl parıl parlamaya ee dısarı cıktıkmı millet ne der erhan ne lan parıl parıl parlıyon ip..mi oldun lan sakat iş sen bi dene yan etkisi olursa söylersin bana eheheIcon_smile
bi de bu işin kokusu var Icon_smile ııyy

DaGHaN_G demiş kibogazım agrıo ve çişim var ne duruorum gargara yapıyımBiggrin1

aslında işeyip işeyip satıcaksın ha Icon_smile valla şifalı bunlar diye 3 ayda köşeyi dönmezsen şerefsizim Icon_smile
satıcaksın dedinde biz arkadasın sergiye gittik tisört satıyor baktık alan yok ben barıyom gel gel okunmuş tişört bunlar giyiyorsun öss başarı saglıyorsun eğer üstüne bu fanleyide alırsan ösym istediğin bölüm cıkıyor ne günlerdi yaIcon_smile
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL