06.09.2007, 08:37 PM
06.09.2007, 10:46 PM
valla yorum yapamıyorum 15. bölüm için 
her bölüme yorum yapan ben bu bölümde sinirlendim yapamıyorum ne olacağı belli değil ama şu açık deniz aslı yı kendinden uzaklaştırcak

her bölüme yorum yapan ben bu bölümde sinirlendim yapamıyorum ne olacağı belli değil ama şu açık deniz aslı yı kendinden uzaklaştırcak

06.09.2007, 10:50 PM
ya bende feci sinirlendim valla ya oluck iş mi şimdi bu aslının ne suçu var yani!! bence deniz mine nin yanında olucak ve aslı yı kendinden bu şekilde uzaklaştırmaya çalışcak
06.09.2007, 11:04 PM
yaaaaaaaa evet banada öyle geliyo elif 
ama mine iyi olmaya başladı

ama mine iyi olmaya başladı

06.09.2007, 11:23 PM
elif14 demiş kiya bende feci sinirlendim valla ya oluck iş mi şimdi bu aslının ne suçu var yani!! bence deniz mine nin yanında olucak ve aslı yı kendinden bu şekilde uzaklaştırmaya çalışcak
efede istanbula gitme kararını birazdaha düşüncek kazadan sonra bence ve babasına iice bağlancak
07.09.2007, 12:24 AM
bence koray ve mert vurduktan sonra kaçacak.efe ve metin babsı için gidemicekler.babası ölüm tehlikesi yaşıcak ve efe babasına çarpanalrı aramak için deniz ve aslıdan yardım alcak.tabi deniz aslıya öle dedikte sonra 14.bölümün bitişinde, aslı denizden uzaklaşçak bu arama işi onları biraraya getircek veya efenin durumu.aslı gil bu yüzden gidemicek.mineyede üzülcekler aslıda bence mineye destek olcak tabi bence sonra aslı belki bebeğin murattan olduğunu öğrenicek ve ablasını affetmicek kavgada edebilirler.koray gelip ötecek bence biz vurduk dicek mert kaçıcak yakalıcaklar efe girişcek bunlara sonra mine ve aslı ii arkadaş olacak.mine gidemiceğine göre aslıda ist.gideceğine göre aslı bence mineye 'denize ii bak' dicek.GÖRÜN BAK BÖLE OLCAK TABİ BENCE!!!

07.09.2007, 09:25 AM
tatlı__bela demiş kibence koray ve mert vurduktan sonra kaçacak.efe ve metin babsı için gidemicekler.babası ölüm tehlikesi yaşıcak ve efe babasına çarpanalrı aramak için deniz ve aslıdan yardım alcak.tabi deniz aslıya öle dedikte sonra 14.bölümün bitişinde, aslı denizden uzaklaşçak bu arama işi onları biraraya getircek veya efenin durumu.aslı gil bu yüzden gidemicek.mineyede üzülcekler aslıda bence mineye destek olcak tabi bence sonra aslı belki bebeğin murattan olduğunu öğrenicek ve ablasını affetmicek kavgada edebilirler.koray gelip ötecek bence biz vurduk dicek mert kaçıcak yakalıcaklar efe girişcek bunlara sonra mine ve aslı ii arkadaş olacak.mine gidemiceğine göre aslıda ist.gideceğine göre aslı bence mineye 'denize ii bak' dicek.GÖRÜN BAK BÖLE OLCAK TABİ BENCE!!!tek kelimeyle süpersin:Dbncede böle olcak tatlı__bela neden senorist deel?

07.09.2007, 10:34 AM
BENCE EFENİN BABASI ÖLÜM TEHİLKESİNDE OLACAK VE BABASININ NE KADAR SEVDİKLERİNİ ANLAYACAKLAR metin istanbula çıkacak tahini gönüle biyerde karşılacaklar efede istanbula gidecek minade kazanacak oda gidecek denizde mineye yardımcı olacak aslıdan uzaklaşacak aslı bence öğrenmiyecek ablasını denizn babasından olduğunu deniz istanbula gidecek
07.09.2007, 10:35 AM
Bence bu yaz dizisiydi ve 15. bölüm bana göre final olcak.Yada 16.
07.09.2007, 10:41 AM
kardiş kafayımı yedin ne 15 bölümü final bu dizi daha çok devam edecekkkkkk