ya arkadaşlar 14. bölümü izlediyseniz görmüşsünüzdür yaa hani aslı denize ulaşamayınca denizin evine gitti annesi onu tersledi ya biraz sinirim bozuldu. ne kadar gıcık bi tip ya bu sinirrrrrrrrrrrr oldum yyyaaa artık lemandan nefret ediyorum.PEKİ SİZ LEMANI SEVİYOR MUSUNUZ????????
bnde svmiom hm snn söylediğin sebepten dolayı hmde denizin istanbula gidip sinemacılık okumadığı içn helese o kapıdaki aslıya davranışı feci sinirimi bozdu zten
asla zaten gerçekten gıcık bi kadaın yine başkaları hakkında kararlar alıyo.
size katılıyorum arkadaşlar
ben lemanı sevmezdim ama fünkü bölümden sonra nefret ettim yaa. hem denizin iste gitmesine izin vermiyo hemde aslıya çok kötü davranıyoo

Leman artık Aslı'dan nefret ediyor bu olacak iş değil.Onlar çocukluk arkadaşı ya böyle davranlılır mı?Ben Leman'dan nefret ediyorum.Onu sevmiyorum.Aslıma kötü davranana ben nasıl sevgi beslerim.
bn asla sevmiorum ya hele bu bölümden snra cayip sinir oldum ama sinemacılık konusunda Türkiye gerçeklerini yansttılar ekrana bnce...
[/i][/b][b][i]ayy o kadın sewilirmi kıza neler yapıo ayy ben onu boğarımm

başik demişsin ya biraz sinirim bozulduuu dieee ayyy birazz bile diillll öle böle bozulduuu sinirlerimiz...
leman kada gıcık kı hanı murat ondan bosanmak ıstemıstıya bence haklı kmse o kadına dayanamaz hıc kımseye dogru duzgun ıyı davranmıyo