Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Şeytan ÇaRpması//Exorcism of Emily Rose
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Exorcism of Emily Rose // Şeytan Çarpması
Emily Rose üniversiteye başladığı ilk yılda rahatsızlanır ve doktorların sara teşhisi ve tedavilerine rağmen iyileşemez. Daha sonra sara hastalığına ek olarak ruhsal bozukluk teşhisi de konulan Emily’nin hastalığı dayanılmaz bir hal aldığında Emily ailesine ve onlara yakın olan Papaz Moore’a sığınır. Sonunda tüm ailenin ve Emily’nin de onayı ile Papaz Moore’un düzenlediği şeytan çıkarma ayini sonucunda Emily hayatını kaybeder. İhmal sonucunda ölüme sebebiyet vermekten tutuklanan Papaz Moore’un avukatının ve savcının, güçlü argümanlarının karşı karşıya geldiği mahkeme sırasında, bizler de Emily’nin yaşadýklarını, geri dönüşlerle izleme şansı buluruz…

BiR İzLeyicinin YoRumu:İzlediğimde gerçekten tüylerim diken diken oldu.Hayatımda izlediğim en müthiş korku filmiydi.Aslında bu bir film sayılmaz çünkü Emily Rose gerçek hayatta da bunları yaşamış.Ve şuan yurt dışında mezarı bulunmakta.Ve insanlar tarafından akın akın ziyaret edilmektedir.Gerçekten yaşanan bu gerçekler insana ders veriyor.Bu filmi yani Emily Rose’u hiç unutmayacağım…
ya bnm duyduujma gore o filmi vizyondan kaldırmışlar!!!!
ben izlemek istiyorum ama islamiyete gör anlamsız yani o şeytan değildir (cindir)bu arada bu film yaşanmış bir olay geliştirilerek hazırlanmıştır gerçeğindede dava falan olmuş
cd bozuk olduğu için izliyememiştim gerçek bi olay olduğunu biliyodum artık izledikten sonra yorum yaparım=)
ben sinamasına gitmiştimm gerçekten harika bi film süpperr çok korkunç yaa
sinemaya girerken gerçek bi olay oldunu bilmiodumm bilsem asla gitmezdimm film bitince ekranda yazdı hatta emily rosenin mezarı sonradan türbeye çevrilmiş..şeytana inanmayan
insanlar varmış o yıllarda bu olaydan sonra herkes inanmaya başlamış şeytanın varlığına...
harika bi film ya şeytan girerken kız yamuluyo falan çok dehşet bişiydi asla unutamıcam filmlerden biriii...
ceyhan_esra demiş kiben izlemek istiyorum ama islamiyete gör anlamsız yani o şeytan değildir (cindir)bu arada bu film yaşanmış bir olay geliştirilerek hazırlanmıştır gerçeğindede dava falan olmuş

eet cnm haklısın İsLamda şeytanın gözle görülmesi yada insana temas etmesi imkansız, o ancak aklımızı çelebilir..film süper bi korku filmiydi ama bilmem farkettinizmi aynı zamanda da müthiş misyonerlik içeriyodu..ben sırf misyonerlik adına yapıldığına inanıyorum..belki EmiLy Rose la ilgili türbe bile bunun uğruna yapılmıştır..
Jennifer Carpenter'ın gerçekten harika bi oyunculuk sergilediği muhteşem bi film (:
Referans URL