08.09.2007, 09:51 PM
MUTLULUK OYUNU
bugün yine güzel bir gün
güneş tüm güzelliğyle odamda
hergün oynadığım mutlulk oyununa bir nedenim var bugün
bir nedenim daha var bugün
seni gördüm rüyamda
seni gördüm,deniz gözlerini
gözlerine her baktığımda
kendimden geçiyormuşum
ağladığın her an
bana acı veriyormuş
deniz gözlerinden akan her yaş
kalbimde başlayan bir sancı
hergün zorla mutlu olmak acı veriyor
mutlu üzgün halim herkesi endişelendiriyor
üzülme diyorlar
ama elimde değil ki
ben senin üzüldüğün zamanı senin yanında olmasamda
hissediyorum
yanımda olmasan da eğer ben ağlıyorsam
anlıyorlar
o güzel gözlerinden yaşlar akıyor
mutluluk oyunu oynuyorum
mutlu olamıyorum
ne olur ağlama deniz gözlüm
sana ağlamak yakışmıyor
mutlu görünüyorum
herkes neden soruyor
neden mutlusun bugün?
ağlama ağlama artık neden bulmakta zorlanıyorum
biliyorlar içten gülmediğimi
sorular soruyorlar hep bana
oyun oynamak acı veriyor
neden bulmak zor geliyor
sensiz olmamak mahfediyor
sensiz yapamıyorum hoşçakal
Aslı,Deniz'in yanına gidip bütün olanlardan hesap sorması ve onunla
konuşmaya çalışması üzerine Deniz'den aldığı cevap karşısında derin duygulara gizlenmiştir.Efe'yi ise Gönül'ün karşısına geçipte konuşmak istemesi bir yandan kafasını karıştırırken bir yandan da babasının haberi gelince Gönül yine o akşamda gidememiştir.
Metin ise kendi derdiyle uğraşırken babasından dolayı Göül'le tekrar bir araya gelmiştir.
Canan'dan tek bir haber alamayan Murat onunla konuşmakta kararlıdır.Fakat Hafize bu duruma müsade etmeyecektir.
Mine ise o gece gidemediği gibi üzüntüsünden kahrolmuştur.Onu Aslı ve Deniz teselli etmeye çalışmış ve başaramamışlardır.
Sadece Mine ve Efe için bir araya gelen Aslı ve Deniz hiç konuşmamış olmakla beraber ayrı kaldıkça içlerinde alev alev yanan ateş dahada büyümüş ve Deniz hiç yapmamaması gereken bir şeyi yapıp
birlikte olamayacaklarını çünkü ablasının babasından hamile olduğunu söyleyip işleri iyiden iyiye iyice zorlaştırmıştır...
Büyüdükçe büyüyen dizi Kavak Yelleri 13 Eylül perşembe akşamı "Mutluluk Oyunu" ile ekranlarda olacak...
başka bir sitede gördüm bunu yayınlamışlar...arkadaşlar şiiride bu olması lazım sizler yinede araştırmaya devam edin...
bugün yine güzel bir gün
güneş tüm güzelliğyle odamda
hergün oynadığım mutlulk oyununa bir nedenim var bugün
bir nedenim daha var bugün
seni gördüm rüyamda
seni gördüm,deniz gözlerini
gözlerine her baktığımda
kendimden geçiyormuşum
ağladığın her an
bana acı veriyormuş
deniz gözlerinden akan her yaş
kalbimde başlayan bir sancı
hergün zorla mutlu olmak acı veriyor
mutlu üzgün halim herkesi endişelendiriyor
üzülme diyorlar
ama elimde değil ki
ben senin üzüldüğün zamanı senin yanında olmasamda
hissediyorum
yanımda olmasan da eğer ben ağlıyorsam
anlıyorlar
o güzel gözlerinden yaşlar akıyor
mutluluk oyunu oynuyorum
mutlu olamıyorum
ne olur ağlama deniz gözlüm
sana ağlamak yakışmıyor
mutlu görünüyorum
herkes neden soruyor
neden mutlusun bugün?
ağlama ağlama artık neden bulmakta zorlanıyorum
biliyorlar içten gülmediğimi
sorular soruyorlar hep bana
oyun oynamak acı veriyor
neden bulmak zor geliyor
sensiz olmamak mahfediyor
sensiz yapamıyorum hoşçakal
Aslı,Deniz'in yanına gidip bütün olanlardan hesap sorması ve onunla
konuşmaya çalışması üzerine Deniz'den aldığı cevap karşısında derin duygulara gizlenmiştir.Efe'yi ise Gönül'ün karşısına geçipte konuşmak istemesi bir yandan kafasını karıştırırken bir yandan da babasının haberi gelince Gönül yine o akşamda gidememiştir.
Metin ise kendi derdiyle uğraşırken babasından dolayı Göül'le tekrar bir araya gelmiştir.
Canan'dan tek bir haber alamayan Murat onunla konuşmakta kararlıdır.Fakat Hafize bu duruma müsade etmeyecektir.
Mine ise o gece gidemediği gibi üzüntüsünden kahrolmuştur.Onu Aslı ve Deniz teselli etmeye çalışmış ve başaramamışlardır.
Sadece Mine ve Efe için bir araya gelen Aslı ve Deniz hiç konuşmamış olmakla beraber ayrı kaldıkça içlerinde alev alev yanan ateş dahada büyümüş ve Deniz hiç yapmamaması gereken bir şeyi yapıp
birlikte olamayacaklarını çünkü ablasının babasından hamile olduğunu söyleyip işleri iyiden iyiye iyice zorlaştırmıştır...
Büyüdükçe büyüyen dizi Kavak Yelleri 13 Eylül perşembe akşamı "Mutluluk Oyunu" ile ekranlarda olacak...
başka bir sitede gördüm bunu yayınlamışlar...arkadaşlar şiiride bu olması lazım sizler yinede araştırmaya devam edin...