arkadaşlar sizce nie mine giderken aslıya bilg'ını werdi bnce o gün mineyle denizle çektirdiği resmi o bilg'a koydu we aslıya werdi giderken yaptı yine yani yapacagını
bence onu için vermedi hem resim çektirse bile 1 resim için koca bil. vermez heralde bastırır kağıda verir

ya hakketen ben orayı öel düşünmedididm iyiliktir die düşünmüştüm ama hakketen ya yapar yapar mine bu ama öle yaparsa çok kötü olur ya olmas bence aynı evde yaşıcaklar galiba istanbulda olmaz ya baksanıza arabada bile birlikte gidiolardı demi yane???
ayy inanmıyorum gerçekten olabilir
Valla hiç aklıma gelmemişti. Bu Mine şeytanı suya götürür susuz getirir.
Bence öle deil.Çünkü Mine bu sefer iyi olacak.[/align][/size][/font]
ayy bende hiç düşünmedim walla o cadı yaparmı yaparr
hani mine bunların evinde kalmıştı ya gördü bunların bilgisayrı olmadığını annesi de aslıda çok istiyodu ama alamadık demişti ya o yüzden verdi bence
yaa arkadaslar neden bole kötü davranıosunuz kız aslı ya snn bnden daha cok ihtiyacın var bu bil. e dedi verdi ayrıca verirken de espri niyetine bi gün 2 ihtiyar kaplıcalara giderken tournunu size bırakırsa eğlence olur onun için ....... falan dedi ayrıca denizle aralarını bozmak istese ona denizin nerde olduunu solemzdi git al onu midesini üşütmesin demezdi!! kız tamamen ii niyetle yaptı bu işi. o fotoları aslılar aldıından beri aslıyla arası ii bnce!!!!!!!!!!!!
hayır bence vermesinde bi art niyet yoktu.