Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: denis gerçekten siyasal bilgilerimi okuyacakkkk???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
sinemadan vazmı geçtiii? anlamadım sizce belkiiiii lemanı kandırıyolardı? yorumlarınızı bekliyorm...
banada öle geldi wallaa
bence kandırma yok çünkü deniz o konu açıldığında hiç bakışlarını değiştirmedi yane boyun eğmiş bence
yaa keşke istediği bölümü okusaydı üzüldüm onun adına
taktik bu arkadaşlar lemanın o kadar saf olacagını sanmıyorum çünkü denizin en büyük hayalinden bu kadar çabuk vazgeçmesinin tek sebebi aslı çünkü aslının ablasının hamile old ve burada kalamayacaklarını bilio aslıda tıbbı kazandı onsuz olmacagı için ist gitmek amacı ile yaptı bu oyunu
hiçç zannettem leman hiç bu numaraları yermii yaaaMasum
öyle bir şey olsa denizi öldürür Eskrim058Karate
evet bnde hiç zannetmem yazık denize ya istediği bölümü okuyamıorSad1
bence deniz ve babası anlaştılar deniz öyle kolay kolay istediğinden vazgeçmez sinemacılığı okuyacak gibi geliyor bana leman herşeyi sonradan öğrencek sanki
ya hani deniz tercih yaparken murat leman aldı götürdü ya denize de giderken bi göz atarmış gibi baktı bence muratla deniz lemanı kandıracak.bence murat orda deniz istedii yeri tercih etsin die lemanı aldı götürdü...bebnce deniz sinema okucak...
ya onu geçtimde ben şunu anlamadım ;aslı ve deniz aynı sınıftalar ,aslı tıpa gidiyor deniz siyasal bilimlere.nasıl oldu bu ? dizide böyle çok açık var...
Sayfa: 1 2
Referans URL