Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: msn kullanıcıları dikkat!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
MSN kullanıcıları dikkat!
Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcılar dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşayabiliyor.

Şahısların adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor.

Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım." iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor.

Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor.

Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması için de güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmeleri öneriliyor!!!
uyarı için teşekkürler..
saol kanka benim bi arkadaşım vardı.o da bana böyle resim gönderdi .yeni çektim taze taze fotolar yazıyodu.ama bende virüs programı olduğu için uyarı geldi ben de dosyayı reddettim.ayne şeyi tekrar gönderdi.aslında fotoyu gönderen o değilmiş.o tür virüsler pcne bulaştığı zaman konuştuğun herkese otomatik olarak gönderiyo.
ewet kankaa işte bana gelen virüs buu uyarıyım dedim aman dikkat sakın almayınnn.ben düştüm o hataya ya bir anlık bir dalgınlık çünkü ben kimseden dosya falan almam.Biggrin1Biggrin1
ben 1 ay kadar önce bu olaya tanık olmuştum virüs bulundu diince hii didim soğra hmn kasanın fişini çektim soğra geri açtım hiç bişi olmamıştı Biggrin1
uyarı için saqol
sğl uyarı için
eet ßnde şuan o sorunu yaşıormSad1
evet banada geldi bilgisayar azdaha çöküyodu Biggrin1 neyse format atıldı temizlendi daha sonra bi arkim bak bnm fotoma çok gzl fln dedi(tabi aslında o değil) bende sanki daha virüsten yeni kurtulmamış gibi aldm ama allahtan aklıma geldi hemen temizledimm koruyun valla bilgisayarınızı sonra çok kötü oluyo Biggrin1
anam daha bugün gönderildi bana öle bi msj demek ki buymuş.arkadaşa dedim gönderdiğin resim gelmedi o da ne resmi falan dedi.aaaa korktum şimdi bak.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL