16.09.2007, 02:20 PM
arkdşlar senelerdr konuşulan ufoların war olup olmadığı? sizce warmı eğer bu konuyla ilgili bi bilginiz warsa bizimle paylaşırmısınz? şimdiden teşekkürler!!...

..........
...........Alıntı:Ben bilimsel araştırmaları bilmem amam bunu bilir bunu söylerim:Koca kainatta yaratılan tek canlılar biz değiliz.sana hatılyorum hemde her harfine
Yeterince açık ve net olduğunu düşünüyorum.....
Ayrıca yakından anlaşılmayan fakat uzaydan anlaşılabilen ve görülebilen bazı işaretler var yeryüzünde.Bizdeki bir ansiklopedide resimleri var...........
Ve nazil olan bir ayette yeryüzünün yedi katının her katında ayrı bir canlı türü olduğu belirtiliyormuş.Merka ettim anneme sordum öyle dedi..........
Ayrıca (kaç tane ayrıca oldu) araştırma yaptım başka bir sitede bu konuda Meksika hükümeti resmen ulusal açıklama yapmış.Uzaylıların olduğu yönünde.Nedende hep pilotlara görünüyorAma bu sefer yolcularıyla birlikte görmüşler............
Ayrıca araştırmalara göre bazıları gözle göründüğü gibi bazıları kızılötesiyle görünüyormuş.Yani görünmez olabiliyormuş.
Ayrıca korkutucu oluyor diye inkar etmek onların var olmadığı anlamına gelmez.Korkunun ecele faydası yoktur ...........
marsta su bulunduguna gore belki değerlerinde de bi yaşam belirtisi bulunabilir teknoloji ilerledikçe
aybike sena demiş kiBen bilimsel araştırmaları bilmem amam bunu bilir bunu söylerim:Koca kainatta yaratılan tek canlılar biz değiliz.
Yeterince açık ve net olduğunu düşünüyorum.....
Ayrıca yakından anlaşılmayan fakat uzaydan anlaşılabilen ve görülebilen bazı işaretler var yeryüzünde.Bizdeki bir ansiklopedide resimleri var...........
Ve nazil olan bir ayette yeryüzünün yedi katının her katında ayrı bir canlı türü olduğu belirtiliyormuş.Merka ettim anneme sordum öyle dedi..........
Ayrıca (kaç tane ayrıca oldu) araştırma yaptım başka bir sitede bu konuda Meksika hükümeti resmen ulusal açıklama yapmış.Uzaylıların olduğu yönünde.Nedende hep pilotlara görünüyor:)Ama bu sefer yolcularıyla birlikte görmüşler............
Ayrıca araştırmalara göre bazıları gözle göründüğü gibi bazıları kızılötesiyle görünüyormuş.Yani görünmez olabiliyormuş.
Ayrıca korkutucu oluyor diye inkar etmek onların var olmadığı anlamına gelmez.Korkunun ecele faydası yoktur![]()
...........