Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sizce ufo die bişi warmı??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkdşlar senelerdr konuşulan ufoların war olup olmadığı? sizce warmı eğer bu konuyla ilgili bi bilginiz warsa bizimle paylaşırmısınz? şimdiden teşekkürler!!...
bence ufo diye bir şey yok yani böyle şeylere inanmak bazen çok korkutucu oluyor Biggrin1
yani tabiki bilimsel olarak değil ama bence var yani dünya sahildeki 1 kum taneciği kadarsa eğer bu kadar gezegen boşamı yaratıldı bence ufo diye bir şey vardır
Ben bilimsel araştırmaları bilmem amam bunu bilir bunu söylerim:Koca kainatta yaratılan tek canlılar biz değiliz.
Yeterince açık ve net olduğunu düşünüyorumIcon_smile.....
Ayrıca yakından anlaşılmayan fakat uzaydan anlaşılabilen ve görülebilen bazı işaretler var yeryüzünde.Bizdeki bir ansiklopedide resimleri varIcon_smile...........

Ve nazil olan bir ayette yeryüzünün yedi katının her katında ayrı bir canlı türü olduğu belirtiliyormuş.Merka ettim anneme sordum öyle dediBiggrin1..........

Ayrıca (kaç tane ayrıca olduIcon_smile) araştırma yaptım başka bir sitede bu konuda Meksika hükümeti resmen ulusal açıklama yapmış.Uzaylıların olduğu yönünde.Nedende hep pilotlara görünüyor:)Ama bu sefer yolcularıyla birlikte görmüşler............

Ayrıca araştırmalara göre bazıları gözle göründüğü gibi bazıları kızılötesiyle görünüyormuş.Yani görünmez olabiliyormuş.

Ayrıca korkutucu oluyor diye inkar etmek onların var olmadığı anlamına gelmez.Korkunun ecele faydası yokturBiggrin1 Biggrin1...........
Alıntı:Ben bilimsel araştırmaları bilmem amam bunu bilir bunu söylerim:Koca kainatta yaratılan tek canlılar biz değiliz.
Yeterince açık ve net olduğunu düşünüyorum.....
Ayrıca yakından anlaşılmayan fakat uzaydan anlaşılabilen ve görülebilen bazı işaretler var yeryüzünde.Bizdeki bir ansiklopedide resimleri var...........

Ve nazil olan bir ayette yeryüzünün yedi katının her katında ayrı bir canlı türü olduğu belirtiliyormuş.Merka ettim anneme sordum öyle dedi..........

Ayrıca (kaç tane ayrıca oldu) araştırma yaptım başka bir sitede bu konuda Meksika hükümeti resmen ulusal açıklama yapmış.Uzaylıların olduğu yönünde.Nedende hep pilotlara görünüyorAma bu sefer yolcularıyla birlikte görmüşler............

Ayrıca araştırmalara göre bazıları gözle göründüğü gibi bazıları kızılötesiyle görünüyormuş.Yani görünmez olabiliyormuş.

Ayrıca korkutucu oluyor diye inkar etmek onların var olmadığı anlamına gelmez.Korkunun ecele faydası yoktur ...........
sana hatılyorum hemde her harfine
yoktur bence ama bilmiyorum yine de yani daha ismi bile bilinmeyen gezegenler var onlarda belki olabilir Blink1 marsta su bulunduguna gore belki değerlerinde de bi yaşam belirtisi bulunabilir teknoloji ilerledikçe
uzaylı vardır ama adı ufo değildir Puah
Bence yok..Bence dünya hariç diğer gezegenlerde de hayat yok..Tamam marsta su bulundu ama marstaki toprakta birçok zehirli madde bulundu..Bu maddeler de canlı yaşamasına engel oluyor doğal olarak..
aybike sena demiş kiBen bilimsel araştırmaları bilmem amam bunu bilir bunu söylerim:Koca kainatta yaratılan tek canlılar biz değiliz.
Yeterince açık ve net olduğunu düşünüyorumIcon_smile.....
Ayrıca yakından anlaşılmayan fakat uzaydan anlaşılabilen ve görülebilen bazı işaretler var yeryüzünde.Bizdeki bir ansiklopedide resimleri varIcon_smile...........

Ve nazil olan bir ayette yeryüzünün yedi katının her katında ayrı bir canlı türü olduğu belirtiliyormuş.Merka ettim anneme sordum öyle dediBiggrin1..........

Ayrıca (kaç tane ayrıca olduIcon_smile) araştırma yaptım başka bir sitede bu konuda Meksika hükümeti resmen ulusal açıklama yapmış.Uzaylıların olduğu yönünde.Nedende hep pilotlara görünüyor:)Ama bu sefer yolcularıyla birlikte görmüşler............

Ayrıca korkutucu oluyor diye inkar etmek onların var olmadığı anlamına gelmez.Korkunun ecele faydası yokturBiggrin1 Biggrin1...........

haklisiniz cicim (: ayrica bakiyorum cokta bilgilisiniz..masallahiniz var kuzum (:

bencede bu kadar kainat bosa yaratilmamistir elbet.. yaratilan diger goremedigimiz varliklari yoksaymak bize yakismaz .. bununla birlikte Ufo dendigi zaman akla uzay araci falan gelmektedir, bunlar oldukca sacmadir bana gore..ayrica uzayli dedigimiz sey de oyle 3 gozlu 4 bacakli insana ait hayal urunu yaratiklar degillerdir..

velhasil, bu cok derin bi mevzudur..burda tartismakla arpa cekirdegi kadar yol gidemeyecegimizi bilmek gerekir..(:
Referans URL