20.09.2007, 08:47 PM
20.09.2007, 08:57 PM
sonu çok kötüydü yaaaaaa,ne dedi o hafize yaaaaaa,ayırmasın onlarııı

20.09.2007, 08:58 PM
yha bncede o neydi öle ya, üstelik mineye de çhok kısdım..allah seni kahretsin deniz'miş...yha sllk hala aradan çekilmedi ya...tüm dizi oyuncuları bir oldu aslı ile denizin birleşmesini engellemek için adeta imece yapıolar
20.09.2007, 09:00 PM
arkadaşa katılıorm herkes bunları ayırmaya çalışıo ya wlla ben çok üzüldüm ama aslı deniz kavuşması biraz daha gecikicek gibi görünüoo
20.09.2007, 09:00 PM
evt ya bi hafta önce leman bi hafta sonra hafize mine cadısı dzinn basından beri zaten sinir yha bnlar dizi bitince kavuscaklar heralde ztn cdyide kırdı ***** mine aslı yne izleyemıo...

20.09.2007, 09:04 PM
ya bunların anası danası bıtmıyo kı bu cocuklar bır araya gelsın ... bu ne yaa hanıfede denıze bıraz fazla tepkı verıyo .... zavallım aslıya ne demelı ıkı arada bı derede....o ***** mine yaptı gene yapacagını kıskanc....
20.09.2007, 09:06 PM
Mine'ye çok acıdım ya. Aslı zamanında neler yaşadıysa, aynısını yaşıyor şu anda. Deniz, Aslı'ya daha da bağlanacak. Bu bölüm ile dizide neler olacağı da belli oldu. Dawson's Creek'teki gibi bir son olacak olsaydı Deniz'le Aslı'nın ilişkisini bu kadar karmaşık yapmazlardı. Mine'nin CD'yi kırması kötü oldu,inşallah yanlışlıkla kaydetmiştir. Aslı zavallı, annesi hıncını Aslı'dan çıkarıyor. Ne yaptı ki kız, Aslı'yla Deniz birbirini 12-13 yıldır seviyor, Murat'la Canan birlikte olalı yarım sene anca oldu. Bölümün sonunda az daha ağlıyordum. Aslında dizilerde, filmlerde çok zor ağlarım ama, çok etkilendim bölüm sonundan.
20.09.2007, 09:07 PM
deniz aslıya izleyemedgi filmin devamını izletecekti.ama yine ***** sarışın mine yapacagını fazlasıyla yaptı.hafizede 2 kızı arasında eriyip gitti.mine yine üzüldü ama iyi oldu. denize yaptıkları o kadar şeyden sonra denizin mineyi kullanarakmaslıyı bulması cok güzel oldu
20.09.2007, 09:09 PM
ya bu bölüm çok karmaşıktı ben kafayı yicektim hele aslını annesinin sölediklerini denizin duyması ayrıca mineyede yazık oldu 

20.09.2007, 09:10 PM
yaa açok üzüldüm wala yaaaaa,nefret ettm hafizeden,nolcak şimdiii artık bi arada görmek istioruz aslıyla denizi yaaaaa ,offff offffffffffffffffffffffffffffff sinrim bozuldu akşam akşam,acaip moralim bozuk şu an.