Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: DENİZ HAFİZE'NİN TÜM SÖYLEDİKLERİNİ DUYDU VE NE DİYECEK?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
DENİZ aslının annesinin konuşmalarını duydu 17.bölümde ne cvp vericek sizce?
tam bi işkence biliomusunz? ya önce denizin annesi kızıo o kadar kawga ediolar tam onu geçtim derken simdide aslının annesi... bu bölümü izleyene kadar kawusurlar diyodum ama bu bölümden sonra fikrim değişti aileler arada olduğu sürece hiçbir şey olmicak!!!Angry1
katılıyorum aynen hele o Leman yokmu yaaa tam Deniz ona resti çekti bu sferde Aslı'nın Annesi araya girdi hep olan Deniz ve Aslı'nın aşkına oluyooo
tekrar tekrar sölüorm nefret ettim hafizeden,sanane yaa nolmuş dnz aslıyı sewiosa,nolmuş ya nie bu kadar umursuoki aslı össye çalışırkende dnzle ilgili problemi wardı ama tıppı kazandı kız sonuçta bunuda hayli hayli idare eder,olmaz böle bşi ya senaristin ben...
siz denizin yerinde olsanız ne hissedersiniz??
wala bn kendimi aşırı derecede aşağılanmış hissedrdim..yani nie bnle görüşmeyecek vebalı mıyım ben???Dayak6du
kendimi kötü çok kötü hissederdim denizin yerinde olsaydım aslıların evinden çıkar giderdim onları duyunca ama aslıyı unutamazdım
yaw kardesim ben rahat yatamam yaw! ya kim bu senaryoyu yazmis vallahi gebercem!!!
boyle kadersizilik olur mu?
ya deniz çekip gitcek bi süre trip atcak bence mine bu işten faydalanabilir yine ve deniz de ona ısınabilir yine pofffffffff
çekip vuracakBiggrin1 ne yapsacak aslı deniz ilşkisi 5 bölüm rafa kalktı
yaa yazık ama çocuğa bee işkence adeta bu uff yaa hafize cadısına noluyo bee aaa sanane denizim sever sever sana noluyo gıcık mı nee Ka11
Sayfa: 1 2 3
Referans URL