Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bakın senarist ne diyo
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle perşembe akşamı diziye göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkürler... Sonuçlar ekip olarak bizce gayet iyi... Ratinglere çok takılmayın derim çünkü zirveyi paylaşalar arasında rakamsal anlamda çok az fark var hem de maç olan bi akşamda bunlar çok normal... Biliyorsunuz Salı gecesi Binbir Gece zirveyi Fenerbahçe maçına, Çarşamba gecesi de Yaprak Dökümü zirveyi Beşiktaş maçına bırakmıştı... Kanal D'nin; ratingleri ne olursa olsun Kavak Yelleri'ni uzun yıllar siz seyircilerle buluşturmaya devam edeceğini bilmenizi isterim... Herkesin içi rahat olsun...

Bu mesajımda sizlerden özel mesaj olarak da gelen bir kaç soruyu yanıtlamak istiyorum... Genelde özel mesajlara özel mesajla değil burdan genel bi yanıt yazmak daha doğru geldi... Sonuçta değerli olan zamanını ayırıp bu sayfaya mesaj atan herkesin emeğine saygı duyuyor ve onları yanıtsız bırakmak istemiyorum...

İlk ve en çok sorulan soru Efe ve Gönül aşkının neden devam ettiği... Cevabı ise basit... Efe Gönül aşkı 13. bölümde bitti... Efe abisine bu sayfayı kapattığını söyledi... Ama Gönül ve Metin aşkı devam ediyor... Sizde o aşkı izlemeye devam edeceksiniz... Ancak Efe'nin kalbi şimdilik boş... E hem bir aşktan yeni çıktı hemde önce herşeyi bir kenara bırakıp hayatını kazanması gerek di mi her şey sırayla... Dolayısıyla Efe Gönül durumu artık çok sıktı diyen arkadaşlara bu aşkın 3 bölüm önce sona erdiğini yeniden hatırlatmak isterim...

Bunun dışında birde şu farklı bölümlerde üniversite hayali olan çocukların nasıl olup da lisede aynı sınıfa gidebildikleri sorusu var... Sağolsun dizimiz hakkında bir tek iyi şey yazmayıp gerçeklerden uzak yaşayan bir tv eleştirmeni bu soruyu tam da dizmizin yayın günü kasıtlı olarak yazmış sanki yeni birşeymiş gibi gündeme getirmiş... Burda bazı arkadaşlarda ona hak vermiş...

Kavak Yelleri'ni 3. bölümden beri yazıyorum, dolayısıyla bu çatıyı ben kurmadım ve burada gerçek hayatla tam olarak örtüşmeyen bir durum olduğu doğru... Ama bu durum aynı zamanda hiç olamayacak bir durum da değil... Yani okuduğu bölüm ne olursa olsun herkes istediği alan sorusunu çözmekte, istediği bölümü yazmakta, bir miktar puan kaybını göze alarak sonradan fikir değiştirip okuduğu bölümle apayrı bir üniversiteyi yazmakta, istemekte özgür... Ve her yıl üniversite sınav tercih ve kazananları bunun örnekleriyle dolu... Yani Aslı, Efe, Mine ve Deniz gibi çok öğrenci var... Eminiz diziyi ilk kuran arkadaşlarım da ayrı ayrı sınıflardakiAslı,Efe,Deniz ve Mine'nin dizisinin çok iyi bir çatışma yaratmayacağı ve onları aynı sınıfa toplamanın daha lezzetli olacağı için bunu göze alarak yapımışlardır... Bir sinema filmi veya televizyon dizisinin "asıl meseleleriyle" çok da alakalı olmayan bu örtüşmezlikler bence hata değil senaristlerin ve yapımcıların ve hatta koskoca kanalın özgür tercihleridir... Hikaye tadından daha da yenilmez olsun diye

Aşağıda yine bazı mantık hataları gönderen bir arkadaşımız olmuş... Onları da yanıtlayarak mesajımı bitiriyorum...

17. Bölüm "Filmin Devamı" aynı gün aynı saatte büyük sürprizlerle dolu bir bölüm olarak karşınızda olacak

Sevgiler...
Yiğit Güralp
(alıntıdır)

--------------------------------------------------------------------------------
film bitmiyomuş.Hoba
paylaşım için saol
Kavak Yelleri'ni uzun yıllar siz seyircilerle buluşturmaya devam edeceğini bilmenizi isterim... Herkesin içi rahat olsun...
süper yaBiggrin1 Dawson' Creek 6 sezon yakLaşık 600 böLüm sürmüştü bununda sonu gelmicek demekki(:
oley ya sevindim bitmesin istiodum ama keşke aslı&deniz aşkını da yazsaymış
oleeey bee hiiiç mi hiiiiç bitmesin bu dizi yaaaaaa
paylaşım için saol
*defne* demiş kiKavak Yelleri'ni uzun yıllar siz seyircilerle buluşturmaya devam edeceğini bilmenizi isterim... Herkesin içi rahat olsun...
süper yaBiggrin1 Dawson' Creek 6 sezon yakLaşık 600 böLüm sürmüştü bununda sonu gelmicek demekki(:

inş.
oleyy dizi bitmioooooo sğl......
SEVİNDİİMDE ASLI VE DENİZ İN AŞKI NE OLACAK O KONUDA BİŞEY YAZMAMIŞ YANİ BEN ZATEN ASLI VE DENİZ İÇİN İZLEYOM ABİ YAAAAAAAAAA
ya arkadaslar eger senarist simdiden dizide ne olup biticeni söylerse dizinin bir tadi kalmaz ..degil mi ama..?o yüzden seyredip izilicez ....ASLI ile DENIZIN askini
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL