Arkadaslar bence söyleme ihtimali var çünkü artık senaristlerde anlamıştır bu işin kabak tadı vermeye başladığını mesela (bunu bir yorumdada yazmıştım ama)"özür diilerim ama hayatımda ilk kez kendim için bir şey istedim anne" diyebilir ya da ağlayarak oradan uzaklaşır başka bir ihtimal onu sevmediğini söyler ve annesine aralarında bir şey olmadığını açıklar bu durumdada bence deniz kendini ondan uzak tuttar ne de olsa gurulu biri inşallah ilk ihtimal gerçekleşir de dizi, şu iki üç bölümdür yakaladığı pembe dizi formundan kurtarır kendini sizce hangisi olur;?ya da başka fikriniz var mı?

annesi zaten farkında bende bu 2si arasında bişeyler olduğunun ama dediğin gibi bi sahne oLması zor gibi geliyo bana..tabi oLursa süper oLur(:
bence aslı her zamanki gibi annesinin sözünü dinleyecek of bu kız artık daha ne yapsın ki annesi de anlayışlı karşılasın biraz aslı bütün ailenin sorumlulunu taşıyıp druyo resmen çok üzülüyorum

bence aslı annesine söylemiyecek denizi sevdiğini çünkü çok gururlu...
haklısın aslında yellow sugar aslı çok gururlu ama ilk dediğim gibi olsa ne güzel olur

)
ya aslının annesine tepki wermesi çok küçük bi ihtimal o anda ma sonraları tepki werebilir ama hemen denizin önünde tepki werse süppeerr olrr inşallah ya