Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: denizle aslı beraber olursa dizi biter mi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Aaa eğer denizle aslı kavusursa dizi bitebilir çünkü dizide hep asıl işlenen konu bu eğer kavusurlarsa düzgün konu kalmaz bir kaç bölüm sonra bitebir bence.
ama tabi bitmesini istemeyiz.
gördüğüm kadarıyla izleyenlerin 3 te 1 i deniz ve aslı için izliyo eğer onlar kavusursa onların arasındaki heyecanda biter izlicek bisi kalmaz ve bu 3 te 1 izleyici kaybedilirse izlenme oranındaki azalma nedeniyle dizi bitebilir.
çünkü ben bu olayı bazı dizilerdede gördüm.
AMA UMARIM BİTMEEEEEEEEEEEZ
çünkü ben o 3 te 2 lik kısma giriyorum yani diziyi herseyiyle beğenen kısma Aaa
yaa belkide olabilir çünkü şöyle bişey var hani kavuşurlarsa konu ne kalabilir ki olabilir eft ama kavuşmalarını da istemiyo değilim
hayır bitmez bence en akılcı yol bu zaten birleştirmek ve üniveriste-gençlik-aşk üçgeninde bi dizi yyapmak
BENCE BİTMEZ AMA ŞU AİLELER ONLARA KARI ÇIKAR FALAN FİLAN
bence de bitmez ama aslı ile deniz kavuşsa iyi olur....
bencede bitmez ya çünkü herkes onların birleşmesini istiyor ve onları görmek istiyolar hep birlikteeBiggrin1
bitmez bence daha bir sürü olay var canan-murat leman-deniz mine-aslı vb. birde mine ile efe arasında bir olay olcak gibi geliyor ama bilemiyorum(iyi ya da kötü bir olay)
Altan demiş kihayır bitmez bence en akılcı yol bu zaten birleştirmek ve üniveriste-gençlik-aşk üçgeninde bi dizi yyapmak

bencede
bnce bitmez yani daha çok devam edecek Icon_smile
bence bitmez' dahası gelir izlenme oranına bakarlar. birlikte olurlarsa bana ilgi çekici geliyo zaten ama daha çook ilgi çekiçi olur
dimi?Biggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL