Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Güzel Bir Hikaye
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Hani derler ya melekleri kiskandiracbeyaz 1 ask iste o aski bende yasadim.Onunla ilk tanistigimda 19 yasindaydi yüzünün güzeligi kalbine vurmustu,hastanede ziyaretcisi oldugunu saniyordum, cünkü her gelisinde 1az daha hayat dolu oluyordu hayatla alay edercesine güldünü fark etmemek imkansizdi .Insana inanilmaz 1 huzur veren gözleri ve gülüsü vardi ,dünyanin bütün kötülüklerinden uzbeyaz adeta masalar diyarindan gelmis 1 prenses misali. Onu her görüsümde icim icime sigmiyordu, 1 hekim arkadasima söz ettim onda ,"sen bizim gülü yi diyorsun evet cok tatli 1 kiz ve gercekten tertemiz 1 kalbi var , yasamayi en cok hbeyaz eden insanlardan 1i " deyince arkadasim sasirdim nasil yani yasamayi en cok hbeyaz edenlerden 1i " o kiz cok hasta fazla bi ömrü kalmadi " bu sözler karsisinda sok oldum allahim nasil olur böyle bisi diye düsündüm sanki benim canimdan 1 parca koptu o anda.

Aradan aylar gecti tanismamizda hastanede olmustu arkadasim tanistirdi ,bana kalsa cesaret edemezdim ama oldu iste, 11imize cok baglanmistik 1 animin bile onunsuz gecmesini istemiyordum , hastaligindan bahs etti kalp ve beyindamarlari aniden tikaniyormus ve 1daha olursa öleceyini söyledi ama benim icin hic önemi yoktu ve hic duymamais gibi yaptim cünkü onsuz gecen zamani hic yasamamis sayordum. Evlendik allahim 1 gelinlik insana bu kadarmi ybeyazisir . Sahil kenarindan 1 ev tutuk her sabah gülücüklerle uyaniyordu hic 1 gün bile yüzünü astini görmedim. Balkona c2p rüzgara karsi duruyordu dimdik aybeyazta beraber günesin dogusunu seyrediyorduk her esisimde rüzgarin kokusunun icime doldunu bilmek her uyanisimda yasadigini bilmek huzurveriyordu bana her gün 1az daha asik oluyordum . 1 gün eve geldigimde yoktu bulamayinca cok korktum masanin üzerine 1beyaztigi notu rüzgar ucurmustu ,deye döndüm heryerde onu aradim sahilde heryerde sonra 1 telefon geldi .Nerdesin sen evde yoksun deyince icim rahatladi kosarbeyaz eve gittim ,

bana bi süprizi vardi, canimdan cok sevdigim askim bana 1 cocuk verecekti hamileydi, o kadar mutluydumki bunun bozulacagindan korkuyordum ardan 7 ay gecti bebek 8 aylik olmustu. Sahilde yürüyorduk hava serindi üsümesin diye evden hirkasini alamya gitim geldigimde gözlerimin önünde yere düstü yanina kostum .Acil 1 ambulans cagirip hastaneye gitik erken doum olmasi gerekiyormus acilen cocugu kurtara bilmek icin ,karim bitkisel hayata girmis acil ameliyata alindi bende girdim cocugum elime dogdu sezeryanla sevinemedim canimin bi yarisi öyle yatiyordu hic 1 tepki vermeden .2nci ameliyata girmemem ne kadar karsi ciksalarda girdim karimi sevdigim insani kendi elerimle ameliyat ettim ilk defa elimin titremesinden bu kadar korktum saatlerce yalvardim neolur 1beyazma beni diye allaha sükür bitkisel hayatan cikmisti , hic 1 ameliyat bukadar zor gelmemisti bana , 1 kizimiz olmustu.

Basinda bekledim gecelerce heran kötülese bilridi durumu sonra aniden gözünü acti bebegini görmek istedi camdan gördü ismi elveda olsun dedi. Hersey yolundayken ücüngün aniden hayati funktionlari durdu cocugunu 1kere bile kucagina alamadi.Ilk defa bu kadar cagresiz hisetim kendimi onca hastaya can veren yardim eden bu eller cagresizce bbeyaza kaldi denedim kalp masaji yaptim ama olmadi. Hastaneyi aga kaldirmisim haberim olmadi hic zor ayirmislar yanindan uyutmuslar. Sonkez görmeme bile izin vermediler acisini yasamama sonkez sarilip aglamama. Kaybedeceyim kadar sevdim... ve kaybetim
alıntıdır öyküyü bir yerde okudum ve etkilendim umarım beğenirsiniz.umarım istede de yoktur.
paylaşım için tşk
çok güzel bir hikaye keşke bütün aşklar böyle olsaydı çok sğl......
Referans URL