Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 18. Bölüm'de Olacaklar((((TAHMİN)))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
ARkadaşlar 18 Bölümde Olabişlecekler:

Aslı'lar evden çıkıyorlar ya deniz duyacak eve çağıracak((ama ikinci ihtimalde ayşe hanım gitmelerine izin vermeyecek ))) ve gecici olarak gidelim denilece fakat bunu yerleştirilen kameralardan gören milli cadımız leman bu duruma bir şekilde müdahale edecektir

efe'de büyük ihtimal ile enizin yanına yerleşecek...

Bizi Gelecek BÖlümde Bekleyenler:

1-)Aslı&Deniz İlişkisinde Yeni Olaylar

2-)Efe&mine Arası Gelişecek Şaşırtıcı Olayllar

3-)Aslıların Ev Sorunun Çözülme İhtimali

Bu Bölümde pek fazla entrika yoktu gençliğe yakın bir bölüm izledik ama gelecek bölümde büyük entrikalar bekliyor bizi öyle görünüyor
Ayrıca Büyük İhtimalle 19-20 Bölümde Murat Kamerayı Söyler Ama 18. BÖlümde BÖyle bir şey Beklemeyin
çok güzel bir bölümdü aslı ve deniz aşklarını itiraf ettiler bence aslılar geçici süreliğine denizin evine gidicekler...
Aslılar bncede Denizin ewine gidecek efe minenin gönlünü alacak ve efe de denizin ewe gideceq. bnden bu kadarBiggrin1
ya deniz in evine nasıl gidecekler hafize izin vermez ki
bencede denizin evine gidecekler cünki zaten fazla secenekleri yok..
evetfarkettiyseniz bu bölümde efeyle mine daha önce hiç konuşmadıkları kadar konuştular bence ilerki bölümlerde onların aralarında bişeyler olucak
valla denizin evine giderler mi bilmiyorum ama merak ettim bu bölümü acaba nolacak..denize gitmelerine hafize izin vermez diye düşünüyorum hadi kabul etti leman basar kesin...Angry1özet ne zaman çıkar...???
1. fragman pazrtesi-salı 2.fragman salı günü
genellikle ilk fragman pazar günü çıkıo ben hep pazar günü izledim tekrarını koyuyolarya reklam aralarında veriolarr tekrarını koymadanda verbiliolarr ama bütün gün reklam izlemek gerekiooBiggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL