Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Hafize Hanım Başka Dizide Rol Alıyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Ulusal Bir Kanalda Yayınlanan Osman Sınav'ın Yönetmenliğini Üstlendiği Pusat Adlı Dizi'nin 3. Bölümü Gözüme Çarptı İzlerken Hafize Karakteri İle Tanıdığımız Sn. Nurcan Eren'in Pusat(Ali) Adlı Boksörün Antrenörünün Sevdiği Bayan Olduğunu Yani Dizide Rol Aldığını Gördüm...

Konuyu Açma Sebebime Gelince Hafize Hanım Oradaysa Diziden Ayrılma İhtimali Var mıdır?

Tam da Böyle Bir Ortam Var.

Benim Aklıma Gelen Senaryo Şu ki Hafize Hanım ve Canan Tekrar Urla'ya Dönerler..
Böylece Dizideki Etkin Rol Azalmış Olur...

Yani Hafize ve Canan'ın Diziden Ayrılma İhtimali Olabilr mi?

Bunu Sormak İstemiştim?
Aynen öyle olur! Hafize hanimla Canan Urla ya dönerler Asli da Efeyle Denizde kalir!
Aaaaslı deniz de kalmasına kalsında denizn ewine gizli kamera yerlestirdi annesi yine ortalık karışır ole bişi olursa....068
evet bende gördüm hafize yi ordaki dizidede pusat ve hediye yi ayırmaya çalışıo kavak yellerinde de aslı ve deniz i ayırmak istio
yaaa ona bakılırsa denizin babası da yaprak dökümünde oynuo!
Murat Yaprak Dökümünde Oynuyor ve Farkettinizki Urala'ya Döndü Benimde Aklıma Bu yüzden Geldi ve Sizlerle Paylaşmak İstedim
YELLOW SUG@R demiş kievet bende gördüm hafize yi ordaki dizidede pusat ve hediye yi ayırmaya çalışıo kavak yellerinde de aslı ve deniz i ayırmak istio

ooooooooooooooooooooooo87
Leman'a Rakip
yok bence kavak yellerinden ayrilmaz...sanmiyorum
bencede ayRıLmaz..zaten KavaK YeLLeRi'ndeki muratta diziden ayRıLmadı..yani bir oyuncunun başka bi dizide oynaması diğer diziyi bırakacağı anLamına geLmez..
Sayfa: 1 2
Referans URL